Barbatii au sau isi doresc amante

Fanteziile sau dorintele lor sexuale se izbesc de un oarecare respect artficial, de o principialitate impusa de societatea fals morala sau de frica de a nu fi interpretati in mod gresit de cele care le incalzesc “patul conjugal”.

Si atunci in loc sa faca dragoste in mod “salbatic” cu cea care de fapt isi doreste (poate si ea) acelasi lucru, porneste in cautarea unor persoane de sex opus fata de care are mai putine obligatii si implicit mai putine explicatii de dat cu referire la modul in care doreste sa-si concretizeze fanteziile sexuale.

Amantele in marea lor majoritate sunt “cumparate” cu bani destul de “grei” si in felul acesta din pacate apare sindromul asimilarii femeii cu o marfa care o data achizitionata poti face ce vrei cu ea, fara sa-i mai explici, fara sa-ti mai fie rusine… si astfel, sexul frumos pierde de doua ori.

O data pentru ca reprezentantele acestei categorii sunt din ce ce in ce mai mult tratate ca obiecte ce pot fi cumparate (si aici nu mai e doar vina barbatilor), iar a doua oara pentru ca desi fiecare din noi isi doreste o partenera de viata cat mai stabila, in foarte scurt timp descopera ca aceasta odata instalata “in post” nu se mai gandeste nici pe departe sa fie ceea ce se intrevedea la inceput ca va fi.

Siguranta unei relatii, naste deseori senzatia ca totul merge de la sine si partenerii pot sa-si permita “luxul” unor neglijente sau chiar respingeri determinate de capricii sau tentative de a “dresa partenerul opus”.

ATENTIE!

Nu am precizat care din parteneri au in general asemenea tentatii, caci ele intr-adevar se intalnesc atat la femei, cat si la barbati… desi s-ar putea afirma fara unda de indoiala ca femeile sunt mult mai capricioase si mult mai dornice de a prelua conducerea intr-un “meci in doi”!

Revenind la problematica amantelor, trebuie spus ca dupa o perioada in care barbatul simte ca este neglijat de “partenera stabila” si vede pierdut “focul” primelor intalniri, cauta sa-si suplineasca aceste lipsuri prin “alte locuri”.

Cea mai des intalnita problema legata de sex intre parteneri este cea a sexului oral care este considerat de unele femei ca pe ceva absolut inacceptabil si injositor. Din pacate, vina aparitiei acestui punct de vedere o au si barbatii – care nu stiu sa transforme actul sexual intr-un vartej, in mijlocul caruia orice este permis.

O alta problema ar fi cea a rutinei actului sexual, rutina care la un moment dat plictiseste… si in mod absolut sigur conduce la noi cautari.

Atunci cand exista sentimente si emotii adevarate… nici unul din parteneri nu se mai gandeste daca este bine sau rau sa faca sex in masina, in lift, in bucatarie sau pe balcon… nici unul din parteneri nu se mai gandeste daca masturbarea impreuna sau sexul oral, anal ori intre sani este rusinos… Si asta va rugam sa ne credeti pe cuvant!

Ca sa nu trageti concluzia ca suntem partinici, poate ar trebui totusi sa va dam o sugestie. Cautati in prevederile Codului Penal la articolele care incrimineaza prostitutia si incercati sa gasiti vreo pedeapsa pentru cel care in mod indirect este autorul moral al prostitutiei… adica “barbatul platitor”.

Veti observa cu stupoare ca desi barbatii sint obligati prin Constitutie sa cunoasca legile acestei tari (si fie vorba intre noi macar cele legate de prostitutie le cunosc), ei le incalca cu premeditare “ducandu-se la curve” si platind acest serviciu (deocamdata) ilegal, desi cunosc ca gestul lor este impotriva prevederilor legale.

Cu alte cuvinte, pe langa faptul ca sunt autori morali, sunt si participanti directi la infractiune… si complici… si tainuitori… toate aceste atribute conferindu-le cu prisosinta acelasi statut de infractori, asemenea prostituatelor.

Ati auzit vreodata de vreun barbat care sa fie inchis sau judecat pentru ca a platit vreo femeie pentru satisfacerea nevoilor sexuale personale…? Noi nu! Nu-i asa ca e stupid? Nu-i asa ca morala acestei societati care emana asemenea legi este cel putin indoielnica si de prost gust?

Partea interesanta a lucrurilor este ca tocmai acesti vajnici aparatori ai moralitatii sunt cei care habar nu au cum sa va aduca in starea necesara de a dansa lasciv si excitata pe principiile moralei atat de subrede.

Si mai intrebati-va ceva? Ce este mai moral? Sa faci dragoste asa cum iti vine sau sa rostesti cuvinte mari in care nici macar tu nu crezi?

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • sdasd

    that’s sounds gay! adica serios acum, ia spune, daca ai o fata, cum in alte articole este descrisa ca fata perfecta care sa fie dracu-n pat, si cel mai mare bucatar in bucatarie, pt ce iti mai trebuie o amanta? acum sincer, acum trebuie facuta diferentza intre curva si amanta. Oricum, sa fim seriosi, adica daca eu tin la o fata, cum pot sa ma duc sa imi sadisfac instinctele animalice cu alta? sa fim seriosi! A, si apropo, DE RETINUT: amanta nu se plateste, amanta se intretine! doar curva se plateste.

  • maldita

    bai da’insensibili mai sunteti bai ..voi astia tari ..si cu amante …sunteti jalnici..k?!voi nu sunteti in stare sa va satisfaceti femeia care de bine si la rau va luat de sot..la ea nu va ganditi ..voi astia cu hormonii..”jos” la oua..soryy gay..dar sunteti jalnici …sunteti tari si mari la casa voastra dar in rest sunteti niste mici femei plangarete…va plangeti de tot si de toate ..si saraca FEMEIA de langa voi ..ce mai poate sa spuna ?ea nu mai poate sa se planga de voi …ma frate TREZIREA la realitate va dati armasari …on rest tot iepe masculine sunteti ….MAJORITATEA …soryy..dar asta e.by..(un mic repros la ce s-a spus mai sus in comentariu)..IN REST ARTICOLUL E K.

  • laura

    confundati amanta cu o curva?!!! eu sunt o amanta, nu o fac pt bani pur si simplu imi place sa fac sex cu persoana respectiva. el o face de placere cu mine nu pt k nu i satisfacut.

  • laura

    as fi de acord cu spusele Laurei.Eu tot sun o amanta si-mi place nu de aceia ca imi da bani,sincer sa spun bani el nu-mi da dar imi place cu el si lui ii place cu mine asta nu inseamna ca esti curva sau prostituata .

  • bai, eu am umblat odat cu un tip insurat. nu m-a platit.ideea este ca in momentul ala asta simteam nevoia. trebuie sa recunosc ca era foarte bun la pat. ma indragostisem de el si am hotarat sa ne despartim pentru ca nu as fi avut nici un final relatia noastra. si acum ma mai cauta, nu stiu de ce.. oare oi fi fost si eu buna?

  • am acceptat sa fiu amanta pentru motivul ca m-am indragostit de el.a inceput ca o gluma sau mai degraba ca o iesire din rutina pentru ca amandoi suntem casatoriti si s-a terminat in momentul in care ne-am dat seama ca lucrurile devin serioase si ca nici unul dintre noi nu este pregatit sa renunte la vechea relatie.

  • ANASTACIA

    Sunt amanta unui barbat insurat, ayunci cand l-am cunoscut nu am stiut lucrul asta afland ulterior nu am mai putut renunta la el si m-am complacut in situatie , nu e chiar cea mai placuta situatie dar eu ador tot ce face omul acesta pur si simplu il venerez pacat ca viata nu a facut in asa fel incat sa ne intalnim cand lucrurile ar fi fost mai simple. Tin sa precizez ca nu primesc nici un ban de la el ci din contra eu il ajut pe el la dezvoltarea firmei. Deci putem sa vb si de amante sentimentale nu doar de amante afaceriste (care presteaza ceva contra cost. In rest articolul este ok cu toate ca ai putea sa mai adaugi multe si tu stii asta. Bravo!

  • Adenaida

    In momentul in care te duci sa cauti satisfactie in alt pat, deja femeia de acasa e tinuta din obisnuinta sau mai stiu eu ce conventii. Sunt intr-adevar si cupluri fidele, si cupluri in care ambii parteneri au relatii extraconjugale si aici e ok. Doar ca in majoritatea cuplurilor exista un aprtener care inseala si care prefera alt pat. Si atunci, d c mai pastreaza vechea relatie? D c prefera si minta si amageasca o persoana care la un moment data era cea mai importanta din viata lui sau a ei? rutina? din aia pot iesi impreuna. daca iese cu altcineva, deja e inlocuire. nu am nimci cu amantele. Nu e problema lor cine sufera in partea cealalta daca ele se simt bine. Probabil nici la ele nu s-ar gandi nimeni. Intr-adevar, nu sunt de acord cu ceea ce scrie in articol despre amantele platite sau curve. Acolo e abia inceputul si nu doare kiar atat.

  • Adenaida

    Ce reiese din articolul asta la partea cu sexul salbatic si sexul oral, e ca nu exista comunicatie si decat asa… sa iti fie teama ca cine stie ce parere ar avea partenerul daca ii spui nush ce fantezie sau mai stiu eu ce.. mai bine mana dreapta. oricine ar prefera sa se duca la altcineva decat sa aiba inhibitii cu partenerul de viata. Ca de aia ii zice partener de viata, ca sa te inteleaga. Daca kiar dupa ce vorbiti, nu iti primesti bucata de fantezie, incercati altceva, ca exista destule jucarii si inlocuitori.

  • amalia

    Eu sunt amanta unui barbat, care sincer m-a facut sa ma simt in al noualea cer din toate punctele de vedere si nu e vorba de bani aici. Eu am job-ul meu si chiar inca o afacere pe langa si n-am nevoie de bani, pot sa-mi cumpar orice am nevoie si cand vreau. Insa el stie sa ma faca sa ma simt, nu bine ci extraordinar de bine. Relatia cu sotia lui nu e chiar o casnicie ci mai degraba o convetuire, cu o colega de apartament care e prea ocupata de, cariera sa si nu mai observa ca mai exista si el prin preajma. Despre articol pot sa spun ca e putin cam sadic, cu referire la amante.

  • dr_psy

    Si femeile isi doresc amnti. Adevarul este ca cel mai bine e sa-ti afli in partener si amantul/amanta, nu sa trebuiasca sa cauti prin alte curti.

  • diana

    cea mai penala chestie e faza cu amantele…la ce iti mai trebuie sotie daca vrei amante …spunei de la inceput k nu o mai vrei , divorteaza dar nu lasa sa sufere …sa ajunga sa aveti un copil , sau chiar 2 si pe urma o lasi pt una care o vrei doar la pat …oare barbatii mai au si ei gandire??? ar fi chiar foarte interesant k presedintele sa gandeasca si el putin si sa faca ceva impotriva prostitutiei ..sa nu dea vina numai pe prostituate ..sa se gandeasca k daca barbatii nu le-ar mai acuta nici ele nu ar mai exista…si sa faca cumva sa le invetze ce e aia o munca de om serios ..nu una in care sa isi vinda corpul ..un loc de munca si putina agresivitate nu le-ar strica ..k in ziua de azi cu vorba buna nu inteleg..asta e parerea mea..daca v-ati gandi si voi amantelor la familia respectivului cum ii mancati banii care unii copii au nevoie …si la ce casnicie aveau pana sa existati voi ar fi pace pe pamant.lasati barbatii insurati in pace si gasiti-va unul al vostru.

  • deeana

    aiurea.inteleg ca casatoria e un pas important dar nu e batut in cuie! daca pur si simplu nu va mai iubiti,nu te mai intelegi cu peroana respectiva si ajungeti sa va dati in cap unde scrie ca tre sa o ti in acest ritm pana la moarte? de aceea exista divorturile,ca sa se rezolve problemele!fiecare are dreptul sa`si refaca viata si sa traiasca in asa fel incat sa`i fie bine!

  • alias

    sant amanta de aproape 2 ani,nu-mi lipseste absolut nimic,sant frumoasa tanara am un venit foarte mare,si inafara de asta am tot ce imi doresc absolut tot,il iubesc el ma iubeste si sant fericita langa el,si chiar nu am de gand sa ma despart de el pt k ne iubim prea mult…..a fi amanta nu inseamna ca ma cotizeaza el lunar si imi plateste intretinerea.daca te complaci ca amanta o perioada mai lunga inseamna ca iubesti cu adevarat…

  • marius

    vad ca numai femeile isi posteaza opiniile…vreau sa spun si eu ca barbat ca poti sa ai acasa cea mai frumoasa femeie din lume si tot te poate atrage acel ceva la alta…face parte din instinctul nostru de a procrea….amantele ne alimenteaza acel instinct prin felul lor de a fi si prin felul cum stiu sa se comporte cu barbatul, nevasta neglijand anumite aspecte ale relatiei…toate femeile zic ca de ce nu divortam ca sa mergem la amanta…dar noua nu ne trebuie amanta decat pentru sex…femeia de acasa e foarte buna in rolul ei de mama, gospodina, etc., dar nu doreste sex asa de des ca o amanta, care foarte interesant, e totdeauna dispusa pentru o partida de orice fel…cam asta e parerea mea…

  • chiar nu mi se pare deplasata chestia asta cu amanta sa fim seriosi aproape fiecare barbat are o amanta oricat ar nega ei .si mi se pare normal din moment ce sotia saraca nu stie sa se mai ingrijeasca de aspectul ei ,si il neglijeaza,normal k omul cauta in alta parte

  • Lavinia

    Bărbaţii înşeală pentru că au timp.Atâta timp cât au acasă o menajeră, normal că ei îşi ocupă timpul cu… altele

  • cred ca niciodata nu voi intelege de ce trebuie sa iti bati joc de sentimentele unui om care te iubeste cu adevarat.daca vrei sa fii liber,nu ar fi mai simplu SA FII!iar lucrul care mi se pare cel mai culmea e ca barbatul care inseala face foarte urat daca si femeia face la fel.nu inteleg……tre sa conteze daca esti barbat sau femeie,respectul fata de persoana iubita ar trebui sa existe,indiferent de sex.

  • silvana

    eu inteleg ca a insela este instinctul barbatilor!dar totul trebuie facut cu,cap ,cu limita ,si in asa fel incit sa nu simta partenera de cuplu asta.Nu cred ca amanta accepta rolul de amanta tocmai pentru bani sau alte servicii,ci pentru simplul fapt :ca ii place persoana respectiva,sau ca este atrasa de acea persoana.Un barbat care inseala stie cum sa se poarte pentru a fi acceptat asa cum este.conteaza mult comportamentul,afectiunea nu neaparat partea financiara!

  • atunci cand se iubeste cu adevarat,nu se poate insela.persoana de langa tine o vrei si o doresti la orice ora.

  • printesa

    ciudat! noi amantele avem mereu chef de sex dar incep usor partenerii sa scada in prestatie…asa ca se pare ca ramanem numai cu cheful! unele din noi, adica eu!

  • simona

    cand este vorba de a insela partenerul de viata nu cred ca ar trebui sa dam vina pe instincte, cred ca este vorba pur si simplu de instalarea rutinei, deci a plictisului. In astfel de situatii barbatul isi dorescte ceva nou, nou nu inseamna si mai bun…amanta poate fi mai batrana, mai urata decat partenera actuala. Cred ca secretul unei casnicii sau relatii cat mai fericite este sa nu-l lasi sa se plictiseasca niciodata…e greu…dar merita incercat.

    Succes

  • Faptul ca inseli intr-o relatie nu se pune pe baza la instincte ci pe baza instalarii rutinei,monotoniei intr-o relatie.Faptul ca unul din partenerii cuplului inseala se datoreaza ambiilor parteneri,pana si cel care este ineslat are partea sa de vina

  • Deborah

    Eu cred k e in trend sa inseli..sa ai amanta/amant…si mai putem zice k societatea actuala evolueaza???

  • FLORY

    mai lasatima cu amantele stau cu barbati cat au bani cand bani sau dus sa dus si amanta sant femei foarte hoate va spun eu am trecut prin asa ceva

  • pareri si pareri..doar cand simtim pe pielea nostra putem intelege cu adevarat..cat de aiurea este sa stii ca persoana de langa tine ..a fost sh langa altcineva..trist dar adevarat..sunt barbati care nu pot refuza..si profita de orice ocazie..asta este!!

  • In primul rand u faci o konfuzie intre amanta si o kurva d p centura pe kare o platesti.Si eu st amanta,si pe el il iubesk exagerat,si st f sigura k si el ma iubeste.Suntem d un an impreuna,ne iubim,dar nu putem fi impreuna,l are o gramada d probleme .

  • In primul rand u faci o konfuzie intre amanta si o kurva d p centura pe kare o platesti.Si eu st amanta,si pe el il iubesk exagerat,si st f sigura k si el ma iubeste.Suntem d un an impreuna,ne iubim,dar nu putem fi impreuna,l are o gramada d probleme .

  • Mikutza

    Ana, hai sa iti zic de un caz cunoscut de mine f indeaproape…ca aici nu mai facem confuzie intre amanta si curva…eu am fost amanta…acum sunt oficial partenera…dar sa vb despre confuzia respectiva…cunosc f bine un caz de un om insurat cu copil de cateva luni acasa care are o amanta de 2 ani si ceva…dar nu numai ca e amanta…aia e atat de prostanaca saraca incat se prostitueaza sa aiba si ea si el bani…aici ce confuzie mai faci? cand ea il iubeste,si el tine la ea…nu destul din mom ce o lasa sa faca asta…o rasfata se poarta cu ea minunat…dar altceva vroiam sa scot in evidenta…sunt cazuri in care nu poti sa faci confuzie intre amanta si o curva;)…pup fetele

  • ioana

    Pareri pro si contra,dar dincolo de partea aia pe care unii o considera materialul si ca vorbesc numai banii,intervin sentimentele,si atunci ai renunta la toti banii din lume numai sa stii ca nu-l imparti cu altcineva….NUMAI CINE NU A TRECUT SI NU TRECE PRIN ASA CEVA NU POATE INTELEGE!

  • marius

    ce pot spune decit ca sunt pe punctul de a avea o amanta si nu se pune problema de bani, nu trebuie cumparata are ia destui nici mie nu imi trebuiesc bani.simtim amindoi o atractie care cred ca ar putea deveni periculoasa.avem familii copii e un pic cam dificil.pina la urma cred ca o sa ma risc,atractia e prea mare

  • am un copil de 2ani sunt amanta de 6 ani ne yubim ne e dor unul de altul ne sunam ne intalnim cand putem dar el m-a invatat ca tre sa imi respect sotul sa il iubesc si ca relatia noastra tre sa fie pe locul2 e ok dar tot el e in sufletul meu

  • xvxcvx

    fetelor, amantelor!!!ii iubiti pt ca nu i puteti avea, daca ii aveti atunci va jur ca se temina totul in scurt timp! am trait o pe pielea mea!

  • byank

    voi astea kre va inselati sotii fara motiv e clar k sunteti curve a fi curva nu inseamna s-o faci neaparat pt bani cele kre o fac pt bani se num prostituate dar astea kre gasesc altceva la alti barbati dkt la sotul lor sunt niste mari CURVE.:)):)):))

  • kristinika

    Nu stiu daca cea care a scris articolul are o parere de profesionist sau pur si simplu este doar o “doamna”trecuta printr-o asemenea experienta (sa nu zic frustrata). Nu stiu unde scrie ca o relatie de acest tip “se cumpara cu bani multi”. Hai sa-ti spun ceva: sunt amanta de 3 ani si pentru aceasta relatie am renuntat la o alta relatie care imi oferea siguranta financiara.Nu ma vand pe bani, si consider ca am fost si voi fi langa iubitul meu indiferent de situatia lui financiara.Nu i-am cerut niciodata bani si nu o voi face.Consider ca il iubesc si pentru mine asta este raspunsul la intrebarea “De ce accept jumatati de masura?”.Sa iti mai spun ceva draga sotie(din exprimare este evident ca posezi acest statut inaltator), stii unde eram eu cand sotia lui intra in greva si nu mai spala?la curatatorie cu hainele lui;stii unde eram eu cand “biata sotie”nu mai gatea pentru ca era la shopping?in bucatarie si faceam ciorba;stii unde eram eu cand ea vroia sa se relaxeze?in parc cu copilul lor;stii ce facea ea cand se certau?isi schimba garderoba;stii unde eram eu atunci?langa el;stii unde e ea cand eu sunt la serviciu?acasa. Deci draga mea sotie, atat de revoltata pe amantele “curve”, te anunt ca uneori unele(si subliniez UNELE)sotii pot fi mai curve decat acest specimen josnic de amanta.

  • scumpik

    Am fost si eu acum ceva timp intr-o situatie asemanatoare,adica am avut un amant.El era un fost iubit pe care l-am reintalnit intamplator la un an dupa ce m-am casatorit.Desi intotdeauna mi-am iubit sotul l-am inselat.Motivul?Nici eu nu stiu sa-mi raspund…poate ca mai erau sentimente intre noi,poate ca mai ramasese intrebari fara raspuns…Dar relatia noastra n-a durat foarte mult pentru ca mi-am dat seama ca risc prea mult(nici o secunda nu m-am gandit sa-mi parasesc sotul) si in plus mi-am dat seama ca nu era asa cum mil-am pastrat in minte de la despartirea noastra.Poate ca era nevoie de aceasta escapada ca sa pun capat trecutului si sa inchid acel sertar…Sper ca sa gasesc curajul intr-o zi si sa-i spun adevarul sotului sau poate ca e mai bine sa nu afle niciodata?

  • dedda

    M-au luat toti dracii cand am citit acest articol scris de vreo doamna frustrata ca si-a prin barbatul cu alta.Si eu ca si multe care citesc acest site sunt amanta de 2 ani si nu m-a cumparat nici macar cu o bomboana.Stam impreuna pt ca ne iubim si atat.Astept sa bage divort si sa traim impreuna.Asta nu inseamna ca sunt o amanta ascunsa de ochii lumii.Din potriva cunosc toate neamurile prietenii chiar si sotia si copii lui asa sa ii fie rusine celei care a scris acest articol.

  • Dedda. Tu cunosti toate rudele si chiar FAMILIA LUI, COPIII!!! esti femeie sau ce dracu? esti gata sa desparti copiii de tata? sa fii urata? consider asta lipsa de inteligenta si de demnitate feminina si nu condamna articolul. Eu sa stii ca nu sunt frustrata, am 20 ani si n-am reusit inca sa fiu inselata si cred ca e imoral.

  • Peggy12

    Si eu sunt amanta unui barbat insurat si care asteapta un copil. sotia lui fiind insarcinata in aproape 6 luni. noi ne stim de un an si pot spune cu mana pe inima ca nu am primit niciun ban de la el. sunt amanta lui din placere, imi place de el ca barbat, ca amant, iar sexul este absolut fabulos. este o senzatie incredibila sa stii ca poti sa controlezi un barbat prin sex, prin mult sex si mai ales sex oral.
    eu nu consider ca este problema femeilor ca nu pot sa “isi tina barbatul” pe acasa… toti barbatii inseala si nu o fac din cauza femeilor. O fac pentru ca asta le este caracterul, pt ca nu pot rezista tentatiei.
    sfat pt femei: bucurati-va ca inca vine acasa si aduce banii, nu intrati in detalii pt ca orice barbat calca stramb!

  • Gabriela

    Familia este cea mai veche institutie creata de Dumnezeu.De fapt este prima!
    Cand intervine o …amanta in viata unui barbat se intampla un dezechilibru in aceea familie.In general daca sotia este frumoasa,desteapta si o femeie care satisface sotul amanta va pierde.Barbatii vor stabilitate si daca esti amanta unui barbat insurat….ce incredere poate avea in tine?sau…ce incredere ai tu in el daca veti trai impreuna.Femeile care au amant nu au incredere in ele si nu au capacitatea sa-si intemeieze o familie.Sau in multe cazuri nici nu stiu daca vor o familie.Cred ca in viata tot ce faci bine sau rau se intoarece impotriva ta (cand faci rau)sau in favoarea ta (cand faci bine).Daca esti,,indragostita”de un barbat insurat….lasa-l pe el sa decida ce vrea nu-l impinge tu…oricum in casa lui atmosfera e stricata din cauza ta.
    In concluzile dragele mele sotii…daca aveti probleme cu aceste…amante vreau sa va spun ca mingea e in terenul vostru daca stiti sa o jucati.Daca sunteti plinute….luati masuri,fiti cochete,aranjate,zambitoare si aduceti-va aminte de lucrurile frumoase din viata voastra de familie si creati o atmosfera degajara,fiti zambitoare,amabile si iubitoare…si nu uitati un lucru important.Dumnezeu este de partea voastra.EL a intemeiat familia.Daca sunt femei care au probleme si vor sa comunice va rog sa-mi scrieti un email.
    gabriela-dambra@yahoo.com

  • Gabriela

    Mesajul este pentru Kristinika!
    Draga mea prietena.Sotia lui simte ca el are o amamnta din aceasta cauza acctioneaza asa.Se simte tradata de jumatatea ei.Dar gandeste-te…orice face ea el este tot acolo….tu esti doar o carje pentru el.Si sunt sigura ca esti frumoasa,desteapta si ai o inima mare dar cred ca iti investesti timpul si talentele in ceva ce nu merita!Anii acestia petrecuti ca vioara a doua….ii pierzi si nu trebuie sa fie asa.Stiu ca nu iti place ce-ti scriu dar uita-te in inima ta si recunoaste ca meriti mai mult.Unde e el de pasti?De craciun?Chiar daca se va desparti de ea relatia voastra va incepe cu un pas gresit.Nu uita ca iubirea onoreaza…INCREDEREA!
    Cu prietenie
    Gabriela

  • ce ar fi de spus…nu de mult timp traiesc si eu cu un barbat insurat….il iubesc,insa nu stiu daca si el ma iubeste asa cum imi declara…imi spune ca sunt iubirea lui dar imi este greu sa cred…si ma intreb,oare de ce stau langa el…?si imi raspund singura:pentru ca langa el ma simt bine cu toate ca avem si noi discutii in legatura cu doamna lui de acasa…imi este greu cand stiu ca pleaca de langa mine si merge acasa….am momente cand as dori macar sa ii aud vocea insa eu nu il pot suna…si aceste trairii le poate intelege doar cine trece prin asa ceva…cine nu a trait o asfel de iubire,nu are dreptul sa judece…cine a spus ca:INIMA ARE TAINE DE NEPATRUNS! nu a spus o doar asa de florile marului….este greu sa iubesti cu toata fiinta ta si sa stii in acelasi timp ca acea persoana o imparti cu altcineva…..stiu si sunt sigura ca sfatul vostru ar fi sa rup orice legatura cu el….insa imi este greu sa fac iar cunostinta cu singuratatea…bn si asa pot spune ca tot singura ma simt…pentru ca el nu poate fii aici cand imi doresc….am incercat de cateva ori sa pun capat dar conformitatea lui mai tare ma face sa cred ca sunt un joc pentru el,o alta cucerire…de care este tare mandru….nu stiu ce as mai putea spune

  • N-am fost in postua de amanta. Sun sotie de 2 ani si mama a doi copii minunati. sotul meu e mai mare decat mine cu 5 ani. Pana sa fim mpreuna a avut multe femei. Cred catebuie sa fim realiste ca barbatii se casatorresc mai tarziu pentru ca analizeaza foarte bine fiecare partenera din toate punctele de vedere. Daca a ales a stiut bine de ce… Trebuie sa pastram aceasta atractie, sa nu devenim cicalitoare si dure. Un barbat apreciaza sensibilitatea si supunerea unei femei(nu supuneea prosteasca de sclava). au ogoliu masculin si le place sa fie admmirati si laudati. E greu sa tecem peste banuiala ca ne-ar putea insela, dar aceasta banuiala este…dar nu trebuie sa se vada pt ca ar putea distruge toata casnicia. Statutul de amanta este foarte greu de depasit. In general daca babatul divorteaza pentru a se casatoi cu amanta, aceasta va avea toate sansele sa fie inselata la randul ei. ced ca fiecare femeie trebuie sa stie foarte bine ce isi doreste de la viata. oricat de mult am nega aceste lucruri se afla si oricat le-ar ascude barbatii ies la iveala. un barbat nu isi paraseste sotia pentru amanta. le mint ca nu se inteleg cu sotiile, ca la iubesc…..in general amantele sunt inferioare sotiilor…si sunt amante pentu ca barbatii vor ceva nou …de ce ca vor sa vada cat de bune le sunt sotiile.oricum dupa o perioada mai lunga sau ma scurta tot la neveste se intorc ….

  • mihai

    e greu sa impaci pe toata lumea
    un lucru e cert
    decat sa fi casatorit[a] si parteneru sa fie doar de complezenta mai bine amant[a] si cu viata sexuala traita la cote maxime .Daca cineva ma poate contrazice sa ma contacteze pentru mai multe detalii

  • mihai

    e greu sa impaci pe toata lumea
    un lucru e cert
    decat sa fi casatorit[a] si parteneru sa fie doar de complezenta mai bine amant[a] si cu viata sexuala traita la cote maxime .Daca cineva ma poate contrazice sa ma contacteze pentru mai multe detalii ID mychy+si_atat

  • mihai

    pentru cele care doresc o relatie cu un barbat insurat id mychy_si_atat nu veti regreta

  • mihai

    e greu sa impaci pe toata lumea
    un lucru e cert
    decat sa fi casatorit[a] si parteneru sa fie doar de complezenta mai bine amant[a] si cu viata sexuala traita la cote maxime .Daca cineva ma poate contrazice sa ma contacteze pentru mai multe detalii ID mychy_si_atat

  • si eu am o relatie ku un barbat insurat de 7 luni…stiu k toata lumea judeca rolul de amanta …dar inimii nu i poti porunci intotdeauna!vreau sa spun k am facut atatea lukruri ku el in 7 luni si ma respecta atat de mult inkat ku cel din fosta relatie de 4 ani nu am facut:)nc nu simt k este insurat …e ku mine tot timpul ,vb la tel…seara knd iese de la munka se mai duce aksa dar face tot posibilul sa imi trimita mesaje!!nu stiu oare ce o iesi din toata treaba asta…un lukru este cert..ne iubim ku pasiune iar eu nu l vad pe el vinovat ku nmk k o inseala …o femeie trebuie sa stie sa si pastreze pasiunea si respectul in relatie si dupa casatorie!!

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.