De retinut!

Mirosul de varza sau conopida nu se va mai raspandi in intreaga casa daca in vasul in care fierbe puneti o bucata de paine, varata intr-un saculet de tifon.

Carnea de miel sau de oaie, ca sa fie mai frageda si sa nu aiba miros, se opareste cu lapte clocotit. Laptele trebuie sa acopere bucatile de carne si se lasa sa actioneze o ora. Daca portia de carne este mare, laptele se poate lungi cu apa.

Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina si a-l praji il tinem 5-10 minute in lapte.

Uleiul in care ati prajit peste isi pierde mirosul daca adaugati in el zeama de lamaie.

Carnea de pui devine mai gustoasa daca inainte de a o gati o puneti cateva ore in lapte crud.

Ouale nu mai plesnesc la fiert daca puneti in apa cateva chibrituri arse.

Carnea de friptura, unsa cu un strat subtire de mustar, are gust mai bun, condimentele pastrandu-si aroma intacta.

Perdelele ingalbenite si fetele de masa patate devin din nou frumoase si albe daca alaturi de detergent puneti in masina de spalat si un pachetel de praf de copt.

Pardoseala de gresie din bai si bucatarii va fi intotdeauna curata si stralucitoare daca o stergeti regulat cu o carpa imbibata in alcool.

Paienjenii nu vor mai intra in casa daca ungeti in mod repetat tocul usilor si ramele ferestrelor cu otet.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.