Chiftelute din vinete

eggplant recipeIngrediente: 2 vinete, 100 g de franzela, o lingura cu varf de faina, 2-3 catei de usturoi, o ceapa, 100 g de telemea, 1 ou, piper, sare, verdeata

Mod de preparare:

Coaceti vinetele ca pentru salata si tocati-le bine, impreuna cu painea muiata si stoarsa. Adaugati in tocatura ceapa data pe razatoare, calita cu putin ulei, 2 linguri de ulei, oul, usturoiul tocat, faina, lingurita de sare, marar, piper si omogenizati foarte bine.

Luati cate o lingurita din amestec, treceti prin faina, formati chiftelute si prajiti-le in ulei fierbinte. Serviti chiftelutele fierbinti decorate cu telemea rasa sau cu sos de rosii condimentat.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center