VARSATOR – UN LIBERTIN (20 ianuarie – 18 februarie)

Daca exista cineva lipsit de orice prejudecata in domeniul sexualitatii, ei bine, voi sunteti! Anti-conformisti, dusmani ai conventiilor si ai tabu-urilor, achizitionati inovatiile cu interes si va aprofundati, pe cat va sta in putinta, cercetarile erotice. Astfel, sunteti capabil sa gustati din toate practicile sexuale, doar pentru a aprecia placerea pe care v-o procura.

Nimic nu va socheaza si de aceea ii ingaduiti partenerului(ei) sa-si exprime cu mare libertate fantasmele. Sunteti de acord sa incercati orice, inclusiv dragostea in grup si bisexualitatea. Tot atatea atu-uri ce fac din dv. un amant sau o iubita uimitoare.

Si totusi, nu sunteti un instinctiv, ci un cerebral, iar actul sexual indeplinit din simpla “igiena” nu reprezinta pentru voi un interes. Aveti nevoie de stimulenti intelectuali, si trebuie sa va gasiti un(o) partenera capabil(a) de inventivitate si libertinaj.

Aveti nevoie de o profunda complicitate cu partenerul(a) pentru a avea intr-adevar chef sa faceti dragoste. Daca este pe aceeasi lungime de unda cu voi, adica sa fie in stare de a impleti cu subtilitate jocul spiritului cu rafinamenul erotic, zbenguielile vi se vor transforma atunci intr-un adevarat foc de artificii al placerii.

Va place, ca si noua, tuturor, sa faceti dragoste intr-un pat. Dar va mai place sa iesiti din drumurile batute. O fire provocatoare, amatoare de frisoane, visati sa zburdati in alte parti, in locuri surprinzatoare, nebunesti sau chiar putin mai periculoase.

Un amant capabil sa blocheze ascensorul serviciului pentru a va pune jos, fara ca macar sa va previna, o amanta care indrazneste sa va provoace dorinta in plina strada, intr-o cabina telefonica, in masina sau chiar in grajd – si iata-va coplesiti. Depinde de voi sa va alegeti unul dintre aceste semene care nu ar sti sa-si asume riscurile pentru a va satisface.

Caracteristicile zodiei Varsator

Semn – Semn de aer, fix – stabilitate, masculin, extrovertit.
Planeta – Guvernat de planetele Saturn si Uranus
Verbul reprezentativ – “A sti”
Dominanta – Clarviziunea
Calitati – Independenta, inventivitate, tenacitate, altruism.
Defecte – Idei rigide, lipsa de stapanire, neatentie la detalii.
Piatra norocoasa – Ametistul si granatul
Metal – Uraniu
Culoarea norocoasa – verde si albastru
Ziua norocoasa – Miercuri
Cifre norocoase – 4 si 8
Locurile norocoase – Orasele aglomerate

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center