TAUR – UN SENZUAL (21 aprilie – 20 mai)

Esti expert in arta iubirii. Dar nu trebuie sa tragi de tine, nici nu trebuie sa iti impui un ritm prea impetuos. Nu veti inflori decat intr-un climat languros, in care va petreceti tot timpul… Repetarea acelorasi imbratisari nu va deranjeaza, ba dimpotriva. Cauti sa regasesti senzatiile care te-au excitat atata. Participarea celor cinci simturi la ritualul dragostei este una dintre specialitatile tale.

Dupa o masa aleasa, te strecori cu iubitul(a) in cearsafuri de satin parfumate, in acordurile unei melodii voluptoase. In timpul serilor de iarna, faci dragoste lungiti in fata unui foc de lemne, in mana cu o cupa de sampanie. Nu-i de mirare ca veti reusi sa va antrenati partenerul(a) in al saptelea cer.

Ca Taur, preferati calitatea cantitatii. O data, o singura data, dar bine, mai bine decat de zece ori si nu importa cum – iata deviza ta. Mai mult, va place sa reveniti si sa reveniti iarasi la cateva pozitii care intr-adevar va plac, mai curand decat sa incercati atitudini neasteptate. Idealul pentru voi: un partener care sa va cunoasca obiceiurile si sa se acomodeze cu ele. Si, mai ales, un indragostit care sa fie gata sa indure! Caci, daca voi nu sunteti decat amatori de imbratisari repetate, aveti nevoie de lentoare si de durata… Unele semne vor fi capabile sa va satisfaca. Altele – va vor lasa rece.

Caracteristicile zodiei Taur

Semn – Semn de pamant, fix – feminin, introvertit, stabil
Planeta – Guvernat de planeta Venus
Verbul reprezentativ – “A avea”
Dominanta – Vointa
Calitati – Caracter integru, simt artistic, conservatorism.
Defecte – Incapatinare, materialism, incetineala, susceptibilitate.
Piatra norocoasa: Safirul
Culoarea norocoasa: Albastru
Ziua norocoasa: Vineri
Cifre norocoase: 1 si 9
Locurile norocoase – Cele linistite

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.