TAUR (21 aprilie – 21 mai)

“CE-I AL MEU, E-AL MEU”

Cum e zodia asta?

Taurul e un semn solid, perseverent si de incredere. Dar se ataseaza atat de tare de lucruri, persoane si idei, incat ajunge, obligatoriu, sa faca fixatii.

Ce “PASARELE” are?

Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. De aici vine atat lacomia lui proverbiala, cat si simtul de posesiune exagerat. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masini, haine si bijuterii. Atasamentul fata de oameni (familie, partener de cuplu, prieteni, colegi) e la fel de puternic si de obsesiv, si are la baza aceeasi teama de schimbare.

Prejudecatile si ideile fixe au un mecanism putin diferit: Taurul gandeste practic si temeinic, dar cam incet – si o data ce si-a format o parere (fie ea buna sau rea) nimeni nu i-o mai poate schimba. Nu are flexibilitate si nici capacitatea de a nuanta.

Cand face urat?

Taurul poate deveni periculos daca isi canalizeaza forta pe fagasul fanatismului (exemple – Hitler si Marx).

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Florina

    de incet nu gandesc incet doar analizez mai mult decat o fac altii…….in rest,fixatiile sunt corecte.ceva rau? nu cred…poop

  • mitzy

    mmmmm,mai mult sau mai putin sunt de acord….intr-adevar vrem pers dragi langa noi si sa ne fie bine dar nu toti devenim fanatici…

  • valentina

    De gandit nu gandesc incet si odata gandit pun repede in practica si nu devenim fanatici nu toti…

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center