RAC – UN TANDRU (22 iunie – 22 iulie)

Reputatia voastra de visator afectuos si imaginativ este stabilita. Dar sunt destul de cunoscute darurile de indragostit? Si totusi, ele exista! Dar nu puteti sa vi le exprimati cu adevarat, decat daca incercati un sentiment de incredere si de securitate afectiva. Numai certitudinea ca sunteti iubit profund va permite sa dati frau liber senzualitatii fierbinti.

In orice caz, pentru a va trezi dorinta, trebuie ca cel ales sa va inconjoare cu duiosie, sa va excite cu blandete. Daca nu, va veti intimida si pofta de dragoste se intrerupe brusc. Mai mult, este important sa stiti in ce moment anume sunteti intr-adevar receptiv. De fapt, senzualitatea voastra este capricioasa si, la voi dorintele aprinse urmeaza unor perioade marcate de un dezinteres aproape total.

Destul de pasiv, rareori luati initiative, dar aveti mare grija pentru a-i face placere partenerei (partenerului). Dupa ce ati facut dragoste, continuati sa intretineti un climat de tandrete si nimic nu va placea mai mult dacat sa dormiti in bratele iubitului(ei).

Daca sunteti Rac sau Capricorn, apreciati, bineinteles, actul sexual. Dar va plac, macar la fel de mult, mangaierile si pregatirile. Daca ar fi sa alegeti, ati prefera preliminariile, mai curand decat actul propriu-zis. Atunci, nu cautati sa va luati in pat un semn impetuos si lipsit de nuante, care va va deceptiona in mare masura. Alegeti mai curand pe cel sau cea care iubeste, inainte de toate, rafinamentul mangaierilor.

Caracteristicile zodiei Rac

Semn – Semn de apa, cardinal – activ, feminin, introvertit
Planeta – Guvernat de Luna
Verbul reprezentativ – “A simti”
Dominanta – Sensibilitatea, profunzimea
Calitati – Fidelitatea, devotamentul fata de familie, scrupulozitate.
Defecte – Egoism, ranchiuna, fatalism.
Piatra norocoasa – Perla
Metal – Argint
Culoarea norocoasa – Alb si argintiu
Ziua norocoasa – Vineri
Cifre norocoase – 3 si 8
Locurile norocoase – Orasele de pe malul apelor

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.