Machiaj de zi

Daca intentia ta este sa iti evidentiezi ochii si culoarea lor ar trebui sa folosesti: un tus negru sau gri inchis, apoi un rimel de volum.

Fardul in nuante deschise lumineaza ochii, existand mai multe variante de culoare: bej, verzui,roz deschis, chiar bleu. Nuantele mai inchise pot fi verde, gri sau maroniu. Fardul deschis la culoare se aplica pe toata pleoapa, iar cel inchis doar de la jumatatea de jos pentru a se vedea numai cand inchizi ochiul, discret ziua, accentuat seara, eventual pe toata pleapa.

Fardul de obraz scoate, de asemenea, ochii in evidenta, fiind indicat si in cazul in care vrei sa-ti scoti buzele in relief!

Cand machiajul ochilor este accentuat e bine ca rujul aplicat pe buze sa fie in nuante deschise, putand fi inlocuit si de un luciu de buze.

Astfel, pentru a scoate buzele in evidenta, renunta la tusul de ochi, rimelul trebuie aplicat din plin si fardeaza pleoapele sidef auriu, roz pal, bleu.

Fardul de obraz trebuie sa aiba culoarea rujului, nu foarte agresiva, dar atragatoare.

Acopera buzele cu un strat de pudra sau de fond de ten, contureaza-le cu un creion care sa aiba aceeasi culoare ca rujul, de la roz pana la roz inchis si de la rosu spre orange.

Daca folosesti un luciu de buze peste ruj buzele vor deveni mai lucioase si mai atragatoare, mai ales daca sunt pline. Poti incerca unele combinatii de rujuri si luciu de buze, care, dupa cum se stie, dau cele mai frumoase nuante.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • cum se aplica fondul de ten fara a lasa urme?oricat il intind de bine tot se vede!nu ma pricep,ajutati-ma va rog

  • In primul rand ai nevoie de un fond de ten bun, de calitate. nu trebuie aplicat pana la radacina parului, se va vedea destul de urat. in rest trebuie intins foarte bine, iar stratul sa fie foarte subtire, eventual sa folosesti si o pudra fina peste.

  • Sorina

    eu imi intind fondul de ten cu un buretel foarte fin si putin cauciucat.se gaseste la orice magazin de cosmetice si are chiar culoarea pielii.Nu costa mult deloc.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.