LEU – UN MEGALO (23 iunlie – 23 august)

Debordand de vitalitate, inzestrat cu dorinte sexuale puternice, apreciati in mare masura amorul fizic si nimic din acesta nu are taine pentru voi! Ardoarea mereu reinnoita, spiritul de initiativa sunt atu-urile cele mai serioase in acest domeniu. Stiti sa va folositi imaginatia pentru ca placerile sa va fie cat mai diversificate. Si nevoia de a fi admirat va stimuleaza si va indeamna sa realizati acte de bravura pentru a-i lua ochii celui sau celei ce se afla in bratele voastre.

Si totusi, daca vreti intr-adevar sa o(il) coplesiti, nu trebuie sa cadeti in capcana egoismului. In dorinta dv. de a gasi satisfactie, vi se intampla sa neglijati placerea partenerului(ei)… Pentru a fi la unison cu el(ea), trebuie sa stiti pe moment sa va incetiniti ritmul, in loc sa bruscati lucrurile din dorinta de a epata. Pe scurt, nu uitati ca dragostea fizica este un schimb. Cu cat veti oferi mai multe placeri, cu atat veti primi si voi, din plin.

Leu sau Berbec, va plac performantele, in pat ca si aiurea! O imbratisare inainte de a adormi, urmata de o lunga noapte de somn, nu va caracterizeaza deloc. Vreti un amant capabil care sa va satisfaca pe deplin, repetand de zeci de ori placa, sau o indragostita ce va va primi cu bucurie asalturile repetate. Dar, cel mai des, partenerii isi vor epuiza capacitatiile mult mai repede decat v-ar placea.
Pentru a gasi fericirea, este de ajuns sa va adresati semnelor capabile sa tina la drum si sa va ofere si calitate in cantitatea care va incinta.

Caracteristicile zodiei Leu

Semn – Semn de foc, fix, – stabil, masculin, extrovertit.
Planeta – Guvernat de Soare
Verbul reprezentativ – “A vrea”
Calitati – Creativitatea si imaginatia, generozitatea, optimism.
Defecte – Naivitate copilareasca, vanitate, cruzime moderata.
Piatra norocoasa – Rubin
Metal – Aur
Culoarea norocoasa – Galben
Ziua norocoasa – Sambata
Cifre norocoase – 1, 8 si 10
Locurile norocoase – Orase foarte mari, spatii deschise

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.