FECIOARA – O TIMIDA (23 august – 22 septembrie)

Pudica, ostila oricarei forme de a lasa lucrurile sa mearga de la sine, va straduiti sa va stapaniti instinctele, pentru ca detestati sa le fiti sclav(a). Nevoia de control, insa, nu va impiedica sa fiti senzual. O data ce ati capatat incredere, sunteti in stare sa va aratati intreprinzator, ba chiar pasionat. Daca va simtiti iubit si dorit, puteti chiar sa mergeti foarte departe; in cea mai stricta intimitate, va veti dezvalui aspecte nebanuite ale personalitatii dv.

De aceea, sexualitatea voastra nu poate inflori deplin dacat intr-o relatie durabila si stabila. Pentru voi, timpul este un aliat, nu un dusman. Invatati putin cate putin, sa cunoasteti bine gusturile sexuale ale partenerului(ei) si sa i le descoperiti pe ale voastre. Cum surprizele nu va prea plac, repetarea acelorasi mangaieri si a acelorasi pozitii va convine de minune. Atentie, insa! Nu va innamoliti in rutina…

Veti adora dragostea si sexul. Dar temperamentul vostru rafinat si sensibil nu se impaca defel cu orice comportament. Ca si Balantele, aveti nevoie de un partener atent si amabil, care sa aiba timp sa va descopere, sa va asculte, si sa va dea incredere.

Pentru voi, dragostea fizica este, inainte de toate, un prilej de intalnire afectiva, de complicitate, de partaj. Si, mai mult decat alte semene, aveti nevoie sa va puneti increderea in partener, pentru a da cale libera instinctelor. Atunci, nu va veti insela. Unele semne vor sti sa va multumeasca, dar altele, incapabile de tandrete, nu vor putea decat sa va frustreze.

Caracteristicile zodiei Fecioara

Semn – Semn de pamant, mobil – schimbare, feminin, introvertit.
Planeta – Guvernat de planeta Mercur, nocturn
Verbul reprezentativ – “A analiza”
Dominanta – Simtul practic.
Calitati – Minutios, amabilitate, gandire logica, sarguinta.
Defecte – Meschinarie, scepticism, neglijenta, ipocrizie.
Piatra norocoasa – Onix
Metal – Mercur
Culoarea norocoasa – Gri si galben
Ziua norocoasa – Miercuri
Cifre norocoase – 4 si 8
Locurile norocoase – Localitatile de provincie

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center