CAPRICORN – UN SELECTIV (21 decembrie – 19 ianuarie)

A spune ca esti obsedat de sex ar fi o inexactitate! Dar nu mai trebuie sa vi se interpreteze aparenta raceala drept o lipsa de interes pentru dragostea fizica. De fapt, esti focul care mocneste pe sub gheata. Sub aerul vostru indiferent se ascunde un adevarat vulcan, care rareori intra in eruptie, dar care, atunci cand o face, n-o face doar pe jumatate.

Iar atunci cand descoperiti perla rara, partenerul(a) capabil(a) sa va inspire o pasiune nebuna, va veti abandona total lui(ei). Puteti chiar merge pana la a-i deveni “obiect”. Atunci va poate cere orice si… va veti executa cu placere. Dar se intampla, totusi, destul de rar ca cineva sa va faca sa va pierdeti capul. Cel mai des, ramaneti stapanul emotiilor voastre.

Clasic in gusturi, sunteti putin lipsit de fantezie si imaginatie. In schimb, sunteti un excelent tehnician al dragostei si stiti sa faceti in asa fel ca placerea sa dureze. Rabdator, supus, va mangaiati indelung partenerul(a) pana la atingerea extazului si iese deplin satisfacut(a) din bratele voastre. Dar va avea, totodata, interesul sa dea dovada de inventivitate, pentru a conferi raportului vostru o nota putin mai originala.

Daca sunteti Capricorn sau Rac, apreciati, bineinteles, actul sexual. Dar va plac, macar la fel de mult, mangaierile si pregatirile. Daca ar fi sa alegeti, ati prefera preliminariile, mai curand decat actul propriu-zis. Atunci, nu cautati sa va luati in pat un semn impetuos si lipsit de nuante, care va va deceptiona in mare masura. Alegeti mai curand pe cel sau cea care iubeste, inainte de toate, rafinamentul mingaierilor.

Caracteristicile zodiei Capricorn

Semn – Semn de pamant, cardinal – feminin, introvertit.
Planeta – Guvernat de planeta Saturn
Verbul reprezentativ – “A folosi”
Dominanta – Constiinciozitatea
Calitati – Organizarea, ambitie, perseverenta, scrupulozitate.
Defecte – Egoism, ranchiuna, fatalism.
Piatra norocoasa – Onixul
Metal – Plumbul
Culoarea norocoasa – Verde inchis
Ziua norocoasa – Duminica
Cifre norocoase – 1 si 3
Locurile norocoase – Asezarile linistite si retrase

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center