BERBEC – UN PERFORMANT(21 martie – 20 aprilie)

Pentru un Berbec, care este inzestrat cu energie exceptionala si cu un apetit sexual feroce, dragostea fizica este o necesitate vitala. Dar preliminariile lungi si nesfarsitele mangaieri au mai curand darul sa iti taie dorinta, decit sa te binedispuna. Drept la tinta, este deviza ta! De altfel, lasand performantele deoparte, esti un campion si, in mod constant, cauti sa-ti depasesti propriile recorduri. Te mandresti ca, de mai multe ori pe noapte, poti onora frumoasa.

Femeia, cel mai des nu Berbecul, ci partenerul va cere mila in urma zbenguielilor fierbinti si a luptelor inflacarate! In orice caz, fie esti barbat sau femeie Berbec, vrei sa conduci jocul si sa detii rolul activ. De altfel, in dragoste va excita mai ales cucerirea. Subiect al dragostei la prima vedere, va aprindeti repede, dar va trece la fel de repede. Pentru a va retine cineva, trebuie ca in permanenta sa stie sa va tina aprinsa dorinta si sa va satisfaca din plin nevoile sexuale, mereu foarte pretentioase.

Berbec sau Leu, va plac performantele, in pat ca si aiurea!
O imbratisare inainte de a adormi, urmata de o lunga noapte de somn, nu va caracterizeaza deloc. Vreti un amant capabil care sa va satisfaca pe deplin, repetand de zeci de ori placa, sau o indragostita ce va va primi cu bucurie asalturile repetate. Dar, cel mai des, partenerii isi vor epuiza capacitatile mult mai repede decat v-ar placea.
Pentru a gasi fericirea, este de ajuns sa va adresati semnelor capabile sa tina la drum si sa va ofere si calitate in cantitatea care va incinta.

Caracteristicile zodiei Berbec

Semn – Semn de foc, cardinal – energic, masculin, extrovertit.
Planeta – Guvernat de Marte – energia investita in actiune.
Verbul caracteristic – “A fi”
Dominanta – Cerebralitatea
Calitati – Arta de a trai clipa, curajul, energia, independenta.
Defecte: Intoleranta, nerabdare, irascibilitate.
Piatra norocoasa – Diamantul si ametistul
Metal: Fierul
Culoarea norocoasa – Rosu
Ziua norocoasa – Marti
Cifre norocoase – 6 si 7
Locurile norocoase – Orasele mari, aglomerate

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.