BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

“NU SUNT SIGUR…”

Cum e zodia asta?

Balanta e un semn profund relational – pentru ea conteaza enorm sa fie placuta si acceptata de ceilalti.

Ce “PASARELE” are?

Din acest motiv, chiar daca are fixatiile ei, e suficient de diplomata ca sa nu-i agaseze pe cei din jur cu ele. Totusi, se intampla adesea sa te nedumereasca prin nehotararea ei. La origine se afla “mania echitatii” – incearca intotdeauna sa analizeze diferitele aspecte ale unei situatii pentru a fi sigura ca face alegerea justa.

Te mai poate sacai cu sintagme de genul “nu e drept”, “pe de alta parte”, sau “stiu ca ai dreptate, dar si el (ea)…”. Uneori e cuprinsa de o ciudata manie a contradictiei, sustinand o opinie adversa, numai de dragul de a… echilibra balanta discutiei!

Cand face urat?

Maniile ei cele mai frecvente tin de nevoia de armonie: “face urat” daca-i e tulburata pacea interioara, daca ii strici ambianta sau daca o agresezi cu zgomote disonante, culori tipatoare ori cu manifestari de prost-gust.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • ….oups!cam adevarat

 • mihaela

  cam asa este,sunt balanta si prea analizez de exemplu o discutie, doar pentru a justifica adevarul, si am acasa un berbec….si ce mai iese dntr-o discutie banala…dar balantele sunt pentru dreptate.Este adevarat ce este scris in articol.

 • ciprian

  este adevarat tot dar de ce unele balante nu au noroc ?n dragoste doar sunt tandre iubitoare

 • ioana

  sunt una din balantele care nu are noroc desi incerc sa fac sa fie bine …nu stiu ce se intampla…si mama mea e balanta nici ea nu prea are noroc ..:(

 • flory

  sant balanta si pot sa jur cu mana pe inima ca pentru noi nu exista noroc decat ginion nu avem noroc in dragoste si nici in viata pacat ca avem multa dragoste de oferit

 • eliza

  asa e flory balantele nu au niciodata noroc in dragoste dar in viata mai ceva

 • carmen

  Sunt berbec si am acasa o balanta:) Intr-adevar, e cea mai iubitoare si buna persoana pe care am cunoscut-o pana acum, dar si eu il rasplatesc pt asta: e cea mai iubita persoana de pe fata pamantului.
  La partea cu norocul, inca invata ca ti-l faci sigur si cu un minim de efort, asa pt pornire … 😉

 • Karin.

  Asta e o prostie ce ziceti voi cu norocul.Cate balante cunosc[inclusiv eu] au noroc,indiferent de domeniu,dar prin indecizie “il strica” sau renunta,dau cu picioru`.Nu inseamna ca daca doua persoane n au noroc si s-au nimerit sa fie tocmai balante,inseamna ca balantele n au noroc! Ma regasesc in ceea ce scrie aici,insa e mult prea vag.

 • hannah

  asta este complet adevarat…..spun asta ka ma cunosc foarteee bine

  desi atsi uitat sa puneti ka sunt egoisti
  foarte leneshi dar este o zodie frumoasa ash zice eu…

 • hannah

  aia cu dragostea hmmmm….:-?….nujt cateodata da cateodata nu

  iar un sfat de la o blantsa ptru celelalte balantse incercatsi sa ii lasatsi pe restu sa vina la voi ei abea atuncea aratati dragostea imensa pe care noi balantele o detinem si o dezvoltam ujor…

 • Larysutzaaa

  In mare parte,e adevarat…ma cunosc si intradevar sunt situatii cand “cantaresc” alegerile inainte sa decid.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center