Martie este luna premierelor la Palatul Naţional al Copiilor!

spectacol teatrul national bucurestiPrimăvara soseşte cu două premiere, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor:

Pe 22 şi respectiv 28 martie sunteţi invitaţi la Palatul Naţional al Copiilor la avan-premiera si premiera spectacolului „All inclusive!” În distribuţie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Diana Roman. Regie: Vlad Zamdirescu, scenografie: Madalina Marinescu. Nu pierdeţi o întâlnire cu actori de excepţie, într-o comedie în care hohotele de râs se impletesc cu emoţia autentică ! Bilete pentru “All inclusive” la Casa de bilete a Palatului Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

Iar premiera “Te iubesc, dar nu pe tine” va avea loc pe 30 martie la Palatul Naţional al Copiilor ! Ce se întâmplă când un barbat acompaniat de amanta isi intalneste accidental sotia, alaturi de iubitul ei? E simplu: începe comedia! Şi nu orice comedie, ci ce de a cincea comedie scrisă de Andreas Peterescu! Aşa că nu pierde ocazia sa razi cu lacrimi la premiera spectacolului „Te iubesc, dar nu pe tine!”, pe 30 martie la Palatul National al Copiilor! În distribuţie : Paula Chirilă, Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu si Doina Teodoru, Andreas Petrescu. Bilete la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

Alte opţiuni din oferta culturală a lunii martie găsiţi în cele ce urmează:

Primăvara soseşte cu vorbe calde „Despre iubire”, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor. Veţi asista la o probă de inegalabil talent şi excepţională virtuozitate artistică, în compania lui Dan Puric – un one man show desăvârşit! Bilete pentru spectacolul din 1 martie la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

Pe 2 martie sunteţi invitaţi la Palatul Naţional la o comedie de cinci stele! Umorul de situaţie este din nou la înălţime, în spectacolul “Un bărbat pentru Sara”! În distribuţie: Diana Cavallioti, Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Andreea Vasile şi Constantin Cotimanis. Regia: Claudiu Goga. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, mystage.ro, bilete.ro, blt.ro şi ticketstore.ro.

Cele mai frumoase dansuri şi melodii tradiţionale ucrainiene vor delecta, în premieră, publicul bucureştean, pe 6 martie la Sala Mare a Teatrului Naţional! Supranumiţi “cazacii zburători”, membrii ansamblului Academic Kalyna din Kiev aduc la Bucureşti coregrafii spectaculoase şi “bijuterii” folclorice, într-o frumoasă epoee de dragoste şi război! Artiştii impresionează spectatorii prin virtuozitate şi autenticitate şi îi transpun în vremurile imemoriale în care flăcăi vajnici străbăteau pădurile ucrainiene mânaţi de setea de dreptate, dar şi de dorul fetei iubite.

Pe 13 martie sunteţi aşteptaţi la Palatul Naţional al Copiilor pentru o poveste de dragoste ce
dăinuie peste timp: „Maitreyi” – un spectacol rafinat, învăluit în fragilitatea şi misterul civilizaţiei hinduse. În distribuţie: Maia Morgenstern, Ailyin Cadir, Raluca Aprodu, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartau, Magda Catone. Regia: Chris Simion. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

Pe 20 martie AURELIAN TEMIŞAN va invită la un memorabil concert „Unplugged”, găzduit de Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti! Alături de el vor mai urca pe scenă Cornel Ilie (Vunk), Smiley şi Gabriel Cotabiţă, trei prieteni dragi, care vor întregi o seară de care vă veţi aminti pentru multă vreme. Sunteţi aşteptaţi să vă bucuraţi de refrene de ieri şi de azi, într-un show elegant care celebrează iubirea şi arta. Biletele pentru spectacolul din 20 martie găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro.

Pe 7 şi 20 martie sunteţi invitaţi la un spectacol de mare succes, de la care toată lumea pleacă cu zâmbetul pe buze: “Gaiţele” – una dintre cele mai valoroase comedii contemporane românești se joacă la Palatul Naţional al Copiilor! În distribuţie: Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu. Bilete pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

Iar pe 27 martie sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti la inegalabilul duel teatral “Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele”! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite se împletesc cu acordurile pătimaşe ale violoncelului lui Adrian Naidin. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center