Romanian Fashion Philosophy: succesul primei editii

fashion 2016 bucharest

Prima editie Romanian Fashion Philosophy a adus pe scena celebrului Palat Bragadiru 28 de colectii si un format in colaborare cu Berlin Fashion Week. In premiera la Romanian Fashion Philosophy au fost prezentare si noile colectii Mirela Diaconu, Razvan Valceanu, Claudia Rawlings, Mineli sau Alexievici Couture.

”Formatul de la Berlin si Londra a fost foarte apreciat de designerii romani si internationali. In momentul de fata nu mai exista un eveniment de moda in Romania care sa le permita atat de multe designerilor: sa aiba propria lansare de colectie, noi sa le fim gazda si sa le punem la dispozitia infrastructura, manechinele, mass media etc..” – spun organizatorii Romanian Fashion Philosophy.

Prima editie s-a bucurat si de sustinerea canalului de moda Fashion Channel si, prin invitatul special, Presedintele Nocera Marzio, isi mentiune pozitia de partener media international principal si sustinator al modei romanesti si al noului concept Romanian Fashion Philosophy.

Celebrul critic de moda Marcellous L. Jones a devenit Presedinte de Onoare Romanian Fashion Philosopy: ”Moda nu vine doar de la Paris, Milan sau New York ci din toate capitalele lumii, inclusiv Bucuresti, si de la tineri designeri precum cei pe care i-am admirat la prima editie Romanian Fashion Philosophy. Speram ca impreuna si prin editiile urmatoare sa ii crestem in designeri celebri internationali, mai ales pe cei romani!”

Zona de expozitie special amenajata la intrarea in palat a fost un prilej unic pentru firmele internationale prezente la eveniment de a-si pozitiona brandurile pe piata romaneasca: ”Am ajuns in Romania pentru ca dorim sa ne indreptam tot mai mult catre export si speram ca Romania sa raspunda pozitiv in acest sens. Este posibil chiar sa deschidem o fabrica in Romania. Produsele noastre sunt facute in Italia dar venind aici inseamna o diversificare a afacerii.” – Raffaele Destino, Cannella

In pauzele dintre prezentari invitatii au degustat din deliciile oferite de partenerii evenimentului, cu multumirele de rigoare: Florin Voica, Amfiteatrul Vitis, Samburesti, Aqua Carpatica, Alka.

Urmatoarea editie Romanian Fashion Philosophy va avea loc in primavara lui 2017. Mai multe detalii in curand pe www.FashionPhilosophy.ro

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.