Ruşii ocupă Palatul – Corul Armatei Rosii Alexandrov în concert pe 9 octombrie la Bucureşti

Artişti de elită din Rusia vor urca pe scena Sălii Palatului pentru două spectacole de excepţie: “Corul Armatei Roşii Alexandrov” concertează la Bucureşti pe 9 octombrie iar baletul “Spărgătorul de nuci” va fi prezent pe aceeaşi scenă pe 13 decembrie la Sala Palatului.

Pe 9 octombrie “Corul Armatei Roşii Alexandrov” va oferi un impozant regal muzical la Sala Palatului din Bucureşti. Spectatorii vor asculta piese ruseşti celebre, “Kalinka” şi “Katiusha”, dar şi prelucrări ale celor mai îndrăgite hituri lansate de-a lungul vremii de The Beatles şi Queen, în interpretarea răsunătoare a celor aproape 60 de muzicieni din componenţa ansamblului.

Corul Alexandrov, considerat cel mai mare ansamblu artistic din Rusia, este renumit pentru fineţea şi puritatea interpretării muzicale academice. Aranjamentele muzicale ale Ansamblului combină cu succes instrumentele populare ruseşti – donara, balalaica şi acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal şi lemn.

La puţin peste două luni de la evenimentul menţionat mai sus, publicul bucureştean va avea ocazia să se delecteze cu o piesă de rezistenţă a baletului rusesc. “Spărgătorul de nuci” va prinde din nou viaţă pe 13 decembrie. Spectacolul de balet clasic ce istoriseşte, în două acte, una din cele mai îndrăgite poveşti de iarnă ale tuturor timpurilor, va fi prezentat pe scena Sălii Palatului, de către prestigioasa Companie de balet clasic din Sankt Petersburg, condusă de Andrey Batalov.

Biletele pentru concertul Corului Armatei Roşii Alexandrov din 9 octombrie şi pentru baletul “Spărgătorul de nuci” din 13 decembrie sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro, blt.ro, iabilet.ro şi eventim.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center