Reprezentaţii aniversare de ziua lui Horaţiu Mălăele cu spectacolul “Cafeneaua”

Horatiu MalaeleHoraţiu Mălăele îşi serbează ziua de naştere pe scena, alături de Emilia Popescu şi Dana Dogaru, în spectacolul “Cafeneaua”! Pe 31 iulie şi 1 august sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional pentru reprezentaţiile aniversare ale unui spectacol de legendă!

Biletele la casa de bilete a Teatrului National, şi online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro şi bilete.ro.

Cei trei actori foarte îndrăgiţi oferă un regal actoricesc în această comedie în care râsul împrumută gustul sărat al lacrimilor, iar fragilitatea şi caracterul efemer al existenţei umane se dezvăluie, pas cu pas, până la deznodământul inundat de aplauze. Despre rolul său din “Cafeneaua”, Horaţiu Mălăele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile şi nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi înspăimântătoare a vieţii noastre pe pământ.”

“Cafeneaua”, a cărei premieră a avut loc în 1997, şi-a câştigat statutul de spectacol record, atât sub aspectul longevităţii, cât şi în ceea ce priveşte popularitatea.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center