Cum să ai un zâmbet de Hollywood?

Te-ai întrebat vreodată cum de reuşesc toate vedetele de la Hollywood să aibă dinţi impecabili? Schimbarea de look nu mai este suficientă, iar acum cabinetele stomatologice oferă şi o schimbare de zâmbet, până la urma cel mai atractiv accesoriu. De la albire dentară, faţete sau aparate dentare, dr. Andra Custra, medic stomatolog Andra Smile, îţi spune la ce soluţii apelează vedetele şi cum poţi avea şi tu un zâmbet de milioane.

”Majoritatea vedetelor nu au fost înzestrate din naştere cu zâmbetele de film, de aceea s-au şi inventat în anii 40 procedurile stomatologice estetice, cele mai folosite în lumea showbiz-ului fiind faţetele dentare, coroanele integrale ceramice, albirea dentară, implanturile dentare, punţile pe zirconium, adiţie de os sau remodelarea gingiei în funcţie de nevoile estetice. Desigur, exista avantaje şi dezavantaje pentru orice procedură medicală, de aceea în cazul oricăror tratamente de estetică dentară, igiena şi grijă pentru sănătatea orală creşte exponenţial”, explica dr. Andra Custură.

Tom Cruise
Primele filme ale lui Tom Cruise nu l-au propulsat chiar în top din punct de vedere al esteticii dentare şi putem observa cu uşurinţă cât de decoloraţi şi nealiniaţi erau. Iniţial a mers pe varianta albirii şi îndreptării dinţilor, dar se pare că nu a fost suficient şi acum a trecut la faţete.

Zac Efron
În primele seriale în care a jucat, Zac Efrom are un zâmbet cel puţin lăbărţat. Dinţii inegali au fost reparaţi şi albiţi, iar acum zâmbetul lui e în topul burlacilor.

Hillary Duff
Până să înceapă să cânte, Hillary Duff nu şi-a schimbat dantura, însă în timpul unui concert şi-a ciobit un dinte şi a hotărât că în loc să-şi schimbe doar un dinte, mai bine să treacă la un set de faţete.

Nicolas Cage
Nicolas Cage este un actor unic din multe puncte de vedere care se pregăteşte temeinic înainte de fiecare rol. Pentru filmul Birdy, Cage şi-a scos doi dinţi pentru a intra în pielea actorului. A trecut apoi la implanturi şi faţete.

George Clooney
Unul din cei mai şarmanţi actori şi-a schimbat dantura după 40 de ani, când era deja celebru, şi standardele o impuneau. Acum afişează nişte dinţi mai albi decât sarea rafinată, cu o formă perfectă.

Miley Cyrus
În adoloscenta, când o interpretă pe Hannah Montana, Miley nu a dat prea mare atenţie danturii, dar când a început să adopte un stil din ce în ce mai şocant şi-a înnoit şi dantura prin îndreptarea şi albirea acestora.

Celine Dion
Deşi are o voce de înger, dintii săi nu au fost dintotdeauna la fel de perfecţi. În 1990, când a început să se remarce a făcut o schimbare şi în ceea ce priveşte dantura prin dinţi mai micuţi şi mai albi.

Morgan Freeman
Unul din cei mai buni actori ai generaţiei sale, Morgan Freeman a experimentat odată cu vârsta şi o coloraţie naturală a dinţilor. Cu noua sa dantura, implanturile şi albiri dentare, arata mult mai tânăr acum.

”Astfel de tratamente estetice au costat vedetele şi până la 50.000 dolari. Desigur, pe cât ne dorim rezultate mai naturale, nuanţe mai apropiate de restul dinţilor, calitatea materialelor trebuie să fie mai bună. Acum tehnologia permite crearea de restaurări dentare din porţelan într-o chestiune de minute în loc de zile, restaurări dentare mai sigure prin reducerea utilizării plombelor de amalgam de metal, care conţin de multe ori urme de mercur. Folosind materiale non-metalice, care sunt mai apropiate de smaltul natural al dinţilor, se oferă astfel restaurări cea mai înaltă calitate”, adaugă dr. Andra Custură.

Prin utilizarea noilor tehnologii (EMAX) medicul dentist este în control complet al rezultatului final. De la coroane, inlay-uri, onlay-uri sau fătate, toate sunt proiectate şi fabricate de la început până la sfârşit de către medicul dentist, el având control total asupra cum va arăta şi potrivi, spre deosebire de o coroană făcută într-un laborator care este sub controlul tehnicianului şi asistenţilor ce lucrează cu modele de ipsos şi nu au văzut niciodată pacientul.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.