OZANA BARABANCEA & Friends pe 30 mai la Teatrul Naţional din Bucureşti!

Concert Teatrul NationalPe 30 mai Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti va găzdui, în premieră, spectacolul OZANA BARABANCEA & Friends! Alături de celebra solistă vor urca pe scenă Feli Donose, Florin Ristei, Anca Sigartău, Anca Mărginean, Cătălin Milea & Imagination Orchestra şi mulţi alţi invitaţi surpriză. Amfitrionul spectacolului va fi Ion Caramitru.

Sunteţi aşteptaţi la un adevărat regal artistic în care vă veţi bucura de muzică şi poezie, după cum a explicat chiar Ozana Barabancea: “Muzicienii slujesc sunetul, actorii slujesc cuvântul. În acest concert am ales să le slujim pe amândouă. Cu muzicieni minunaţi, cu actori dăruiţi, cu artişti îndrăgostiţi de propriul har. Sunetul uman este frânghia pe care o azvârlim spre cer să ne căţărăm spre Dumnezeu!”

În programul serii veţi regăsi acorduri selecte de jazz, dar şi balade răscolitoare, secvenţe pop-rock pline de ritm, dar şi momente lirice care fac să vibreze cea mai sensibilă coardă a sufletului.

Potrivit Ozanei Barabancea evenimentul “e un concert cu oameni dragi mie, pentru oameni calzi cum e publicul Teatrului Naţional din Bucureşti.” Aşadar sunteţi aşteptaţi cu versuri fără vârstă şi refrene de ieri şi de azi, să îi insoţiţi pe protagoniştii spectacolului, într-o poveste irepetabilă. “Pentru orice artist este o onoare să performeze pe scene mari, respectabile, în care se face artă pentru public.” a concluzionat Ozana Barabancea.

Pentru evenimentul OZANA BARABANCEA & Friends din 30 mai biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, ticketnet.ro, ticketstore.ro şi bilet.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center