Vedetele aleg Your Personal Aroma

parfum personalizat

Colecţia de parfumuri New Luxury Code, semnată Raluca Vasile

La Palatul Noblesse – Centru de arta şi design, a avut loc lansarea colecţiei de parfumuri, Your Personal Aroma – A Self Discovery, semnată Raluca Vasile, singurul parfumier roman certificat New Luxury Code.

Parfumurile sunt integral organice, din esenţe rare şi pretioase, cu design unic şi sunt personalizate pentru opt personalităţi olfactive feminine şi masculine identificate de parfumier.

Evenimentul s-a desfăşurat într-un cadru princiar, la Palatul Noblesse, în prezenta Alteţelor Regale, Printesa Lia şi Prinţul Paul al Romaniei, care au primit câte un parfum personalizat, creat special pentru Alteţele Sale.

Simona Pătruleasa Ivanof alaturi de Sabin Ivanof, Roxana Iliescu Gabor împreună cu Paul Gabor, Oana Sârbu, Gianina Corondan, Dana Săvuică alături de fiica ei, Julie, Florentina Opriş, Ioana Voiculeţ şi Adina Buzatu, s-au numărat printre vedetele care au păşit pe covorul roşu şi au beneficiat de parfumurile new luxury code custom made, create pe tipul de personalitate al fiecăruia.

De asemenea, au fost create parfumuri personalizate pentru Alin Gălătescu, Vlad Miriţă, Florin Dobre, Andreea Răducan.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa distinsă a lui Thea Heimovitz în calitate de gazdă a evenimentului de lansare a colecţiei Your Personal Aroma, fiind cea care a înmânat preţioasele parfumuri Alteţelor Regale şi invitaţilor speciali, aleşi special pentru a exemplifica fiecare tip de personalitate olfactivă explorată în cadrul colecţiei.

În cadrul evenimentului pianistul argentinian Mariano Castro i-a încântat pe cei prezenţi cu teme seducătoare, care au stat la baza misterului şi jocurilor de senzualitate a unui cuplu de dansatori profesionisti de tango, Corina Petrescu şi Laurenţiu Lungianu, care au reuşit să vorbească celor prezenţi despre povestea parfumului care a străbătut istoria odată cu omul, cea în care regina îşi seduce regele prin puterea seducătoare a celor mai rare esenţe din lume.

Premieră în România, Your Personal Aroma este un parfum organic semnatură (disponibil în varianta unicat sau colecţie limitată de 8 parfumuri personale, dar şi ca arome de ambient unicat) cu adevărat natural, creat din cele mai fine şi rare esenţe şi absoluturi organice. Nobil, arhetipal, cu design unic, YPA este singurul parfum custom-made ce răspunde exigenţelor fiecărui tip din cele 8 personalităţi olfactive identificate în parfumeria modernă:

Romantică – „Bohème Voyage” – Parfumul iubirii
Seducătoare –„Oudh en Mõksha” – Parfumul nocturn tulburător şi hipnotic
Rebela – „Bois de Vétiver” – Parfumul eternei independenţe
Ingenua – „Chère Jardin” – Parfumul pur şi fantastic
Cerebrala –„Palais du Bengale” – Parfumul intelectual desăvârşit
Visătoare – „Songes au Provence” – Parfumul purtat de muze
Sofisticată – „Fleurs Royales” – Parfumul puterii nemărginite
Tandră – „Maison Adorée” – Esenţa fertilităţii şi a protecţiei

„Aroma predominantă este florală şi floral-exotică, cu note lemnoase, ambrate şi fructate sau aromate. Este un echilibru perfect, e chimia esenţelor rare şi esenţa lucrurilor, a amintirilor şi momentelor importante. Fiecărei arome îi corespunde o nota predominantă, o stare şi o personalitate arhetipală asociată, ce poate fi descoperită pas cu pas. YPA este realmente o descoperire personala”.

„Your Personal Aroma este o experienţă de viaţa, o descoperire personală care ne poartă înapoi în trecut, ne proiectează în perioada copilăriei trecând prin momentele importante ale vieţii şi ne aduce în prezent într-o nouă stare de revelaţie, a celei mai bune formule despre noi înşine.” Raluca Vasile, creator YPA.

Parfumurile se vor putea achiziţiona de pe site-ul molecule-f.com, respectiv www.yourpersonalaroma.com, iar preţul unui astfel de parfum începe de la 100 euro.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.