DINEU CU PROŞTI – două reprezentaţii la Teatrul Tineretului pe 29 şi 30 iunie

theatreDINEU CU PROŞTI, unul din cele mai savuroase şi îndrăgite spectacole din repertoriul teatral contemporan, va încheia actuala stagiune de la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor). Graţie interesului crescut al publicului, faimoasa comedie, ce îi are în prim plan pe HOARŢIU MĂLĂELE şi ION CARAMITRU, se va juca în două seri consecutive: pe 29 şi 30 iunie.

Distribuţia de excepţie, alături de subiectul veşnic actual şi personajele ce îşi găseşte corespondenţă în orice structură socială, transformă spectacolul DINEU CU PROŞTI într-unul din cele mai răsunătoare succese de pe scena lirică.

Ceea ce creează deliciul acestei piese este confruntarea între cinismul celor care cred că reprezintă miezul societăţii şi oamenii simpli, retraşi, inteligenţi dar timizi, care se trezesc puşi în faţa unor situaţii limită.

Chiar sub bagheta regizorală a lui ION CARMITRU, un personaj pe care îl caracterizează autosuficienţa primeşte replica de la un erou de o naivitate copleşitoare , spre deliciul publicului, care nu se poate sătura de acest devastator de comic DINEU CU PROŞTI.

Distribuţia spectacolului este întregită de: MEDEEA MARINESCU, ALEXANDRU BINDEA, COSTINA CIUCULICĂ, TEODORA MAREŞ, DORIN ANDONE, TOMI CRISTIN şi ALEXANDRU GEORGESCU.

Biletele pentru cele două reprezentaţii ale DINEULUI CU PROŞTI de pe scena Palatului Naţional al Copiilor (Teatrul Tineretului) s-au pus deja în vânzare la Casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor şi online pe www.startickets.ro şi www.bilete.ro

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.