Programul lunii martie la TEATRUL TINERETULUI (Palatul Naţional al Copiilor)

theatreŞi în luna martie Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) vă aşteaptă să îi treceţi pragul, cu o serie de reprezentaţii de top:

Pe 2 martie aveţi programare la “DOCTORI DE FEMEI”, o comedie alertă, plină de încurcături şi răsturnări de situaţie. În distribuţie: Andreea Vasile, Mihai Bendeac, Dan Astilean, Paula Chirila, Adina Popescu, Vlad Corbenu şi mulţi alţii.

Iar pe 4 martie este momentul să aplaudaţi doi actori de geniu, care se regăsesc pentru prima oară în aceeaşi distribuţie: RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN vă aşteaptă la spectacolul “LEUL DEŞERTULUI”. În alte roluri: MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES şi TANIA POPA. Regia: RADU BELIGAN.

Pe 10 martie MEDEEA MARINESCU şi MARIUS MANOLE vă invită la spectacolul “FĂ-MI LOC” – o comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize! Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi…providenţială!

Iar pe 17 martie, aveţi întâlnire cu trei negustori de modă veche: TAKE, IANKE şi CADÎR! Vino să râzi cu poftă, alături de Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana la o comedie cu personaje fermecătoare şi replici memorabile.

Toate spectacolele enumerate mai sus se joacă pe scena Teatrului Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor), iar biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro şi bilet.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.