CARAMITRU – MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE

“CARAMITRU – MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE” – prima reprezentaţie din an pe 26 ianuarie la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti

Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti găzduieşte pe 26 ianuarie prima reprezentaţie din acest an a inegalabilului duel teatral “CARAMITRU – MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ŞI ÎN STELE”! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite sunt puse în valoare de acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

Cu har, fineţe, inteligenţă cei doi titani ai scenei româneşti, ION CARAMITRU şi HORAŢIU MĂLĂELE transformă orice întâlnire pe scenă nu numai într-o veritabilă lecţie de teatru ci şi într-o impresionantă lecţie de viaţă. În acest spectacol, considerat, cea mai în vogă producţie teatrală a ultimilor ani, momentele de un umor exploziv alternează cu cele de o mare sensibilitate lirică.

CARAMITRU recită răscolitor, imaginând, cu ingeniozitate, răspunsuri pe măsura unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil şi plin de umor, într-o adevărată demonstraţie de virtuozitate, pe versurile lui Shakespeare, Topârceanu sau Nichita Stănescu.

Neobositul HORAŢIU MĂLĂELE, „probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani” – aşa cum l-a descris chiar ION CARAMITRU, revine în faţa publicului în postura de geniu comic.

La rândul său, violoncelistul Adrian Naidin completează şi dă ritm acestui inedit recital, care se joacă de patru sezoane doar cu casa închisă, atât în Bucureşti cât şi în ţară.

Biletele pentru reprezentaţia din 26 ianuarie de la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro și biletoo.ro

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.