Reţetele secrete Lay’s, dezvăluite de Cabral şi Puya

Lay'sCele trei rețete secrete Lay’s, lansate în această toamnă, au fost dezvăluite luni, 3 noiembrie, în cadrul unui eveniment găzduit de Cabral și Puya, la Cafepedia, București. La eveniment au fost prezenți Andreea Ibacka, Cornel Ilie, Don Baxter, Doddy și Vescan, care au încercat să ghicească rețetele secrete în spoturile Lay’s.

În luna septembrie, Lay’s a lansat campania națională „Ghicește numele rețetelor secrete Lay’s”, care a adus consumatorilor trei noi rețete de chipsuri. După două luni de dezbateri aprinse, numele rețetelor secrete A, B și C au fost în sfârșit divulgate: rețeta A aduce consumatorilor gustul grecesc al gyros-ului de pui cu legume, rețeta B este un deliciu italienesc tradițional, pizza peperoncino al forno, iar rețeta C este foarte populară în România: cartofi prăjiți cu brânză rasă și ceapă.

„Campania din această toamnă a fost o experiență inedită atât pentru noi, cât și pentru consumatorii noștri. A fost prima dată când i-am invitat la un dialog atât de intens cu brandul Lay’s. Cabral și Puya au dat campaniei tonul pe care ni l-am dorit, iar consumatorii au răspuns foarte bine și ne-au arătat încă o dată că le plac provocările”, declară Alina Imbrea, Marketing Manager Snacks East Balkans, PepsiCo.

Denumirile corecte ale rețetelor au fost ghicite de 2175 de participanți, care au intrat astfel în tragerea la sorți pentru cele trei mari premii de 25.000 de lei. Rețeta ghicită de cei mai mulți dintre participanți a fost rețeta C, urmată de rețeta A și rețeta B.

Campania „Ghicește numele rețetelor secrete Lay’s” a fost lansată de cei doi ambasadori ai brandului, Cabral și Puya, și continuată de oameni obișnuiti și celebrități: Andreea Ibacka, Cornel Ilie, Don Baxter, Doddy și Vescan s-au alăturat dezbaterii naționale de-a lungul campaniei. Pe tot parcursul acesteia, Lay’s a ajutat consumatorii cu indicii zilnice, anunțate pe pagina de Facebook Lay’s România, pe site-ul campaniei și prin materiale TV dedicate.

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru marile premii, consumatorii au înscris, în perioada 15 septembrie – 2 noiembrie, numele corect al rețetei gustate, alături de codul promoțional găsit pe pungă, pe www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828. Premiile zilnice ale campaniei (1.000 de lei pe zi) și cele săptămânale (o excursie culinară) pot fi câștigate în continuare, prin tragere la sorți, pentru fiecare cod promoțional înscris până pe 16 noiembrie 2014.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.