LEUL DEŞERTULUI – premieră cu casa închisă pe 28 octombrie; o nouă reprezentaţie pe 4 noiembrie

teatru Radu BeliganBiletele pentru premiera spectacolului „LEUL DEŞERTULUI,” ce îi va aduce pentru prima oară pe aceeaşi scenă pe RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN s-au epuizat. Cei care nu vor fi în sală pe 28 octombrie au o nouă şansă să asiste la această reprezentaţie eveniment, pe 4 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor.

Protagoniştii spectacolului LEUL DEŞERTULUI, repetă în mod susţinut, sub bagheta regizorală a maestrului RADU BELIGAN, pentru premiera va avea loc pe 28 octombrie la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor). Personajele se conturează şi prind forţă, acţiunea decurge imprevizibil, într-o manieră ce va ţine spectatorii cu răsuflarea tăiată, iar momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, completează lista ingredientelor unei comedii fabuloase, cu o distribuţie de excepţie ce îi include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMEŞ şi TANIA POPA.

Premiera LEUL DEŞERTULUI este un eveniment în sine în lumea teatrală românească, pentru că două nume simbol ale scenei lirice, RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN, joacă pentru prima oară împreună. Piesa, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Cariera prodigioasă a actriţei MAIA MORGENSTERN include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale tv.

RADU BELIGAN are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Biletele pentru spectacolul LEUL DEŞERTULUI din 4 noiembrie şi pentru celelalte spectacole găzduite de Teatrul Tineretului se găsesc la la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe bilete.ro , blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro

În decursul lunii noiembrie la Teatrul tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) sunt programate următoarele reprezentaţii:

Fraţii Karamazov (Andrei Ciopec, Daniel Achim, Costi Apostol, Vlad Benescu, Liviu Popa) – 3 noiembrie

Leul deşertului ( Radu Beligan, Maia Morgenstern, George Remeş, Tania Popa) – 4 noiembrie

Fă-mi loc (Medeea Marinescu, marius Manole) – 10 noiembrie

Take, Ianke şi Cadîr (Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs, Doru Ana) – 17 noiembrie

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center