Dejunul Kollath – foarte sănătos, foarte simplu!

good morning KollathMicul dejun este, aşa cum ştim deja, cea mai importantă masă a zilei. Dimineaţa organismul are nevoie de o masă săţioasă, de energie şi substanţe nutritive.

Solaris a realizat un produs ingenios, plin de fitonutrienţi şi care ne va încărca de vitalitate pentru o nouă zi. Este vorba de Dejunul Kollath, formulat după indicaţiile unui specialist în alimentaţie.

Profesorul Werner Kollath, dietetician și doctor în medicină, a dezvoltat conceptul de aliment integral. El a realizat o clasificare a alimentelor, în funcție de gradul lor de procesare. Alimentele integrale sunt cele care au cea mai ridicată valoare nutritivă și beneficiile cele mai mari asupra sănătății.

Profesorul Kollath a conceput o metodă excepțională de a face grâul digerabil, fără niciun fel de prelucrare. Se păstrează astfel proprietățile curative ale grâului, iar acest mic dejun ofertă un aport energetic complex. Grâul în formă crudă este greu de digerat. Dr. Kollath a decis să înmoaie peste noapte grâul integral măcinat într-un vas de sticlă sau lut. În acest proces se folosește doar apă și rezultă o pastă semifermă, plină de enzime benefice celulelor. Aşa a apărut Dejunul Kollath, o alternativă la alimentele grase, procesate şi pline de colesterol pe care le consumăm la primele ore ale zilei.

De ce să consumăm dejunul Kollath:
▪ este bogat în enzime care înlesnesc digestia
▪ conține vitamine, în special cele de tip B
▪ are în compoziție antioxidanți, care duc la eliminarea radicalilor liberi şi protejează corpul de boli
▪ conferă energie și poftă de viață
▪ oferă strălucire părului şi fortifică unghiile
▪ este sățios și face să dispară senzația de foame falsă specifică dimineților
▪ crește rezistența la stres și diminuează tendința de a consuma dulciuri.

Dejunul Kollath Solaris este disponibil în trei variante: Dejun Kollath, Dejun Kollath cu Alune și Dejun Kollath cu Goji și Pin.

Cum se prepară Dejunul Kollath?
1. Punem conținutul unei punguțe într-un recipient de sticlă sau lut
2. Adăugăm apă cât cuprinde și lăsăm la înmuiat peste noapte
3. Într-un alt vas înmuiem fructele uscate, semințele mărunțite din pachet 4.Dimineața amestecăm conținutul celor două vase
4. Putem adăuga mere, stafide, zmeură, căpșune sau afine
5. Îndulcim cu o linguriță de miere sau o picătură de stevia
6. Putem adăuga o linguriță de scorțișoară, pentru un plus de antioxidanți și un gust plăcut.

Dejunul Kollath de la Solaris nu conține fructe confiate, nici zaharuri procesate. Ne hrăneşte şi ne întreţine sănătatea, precum şi aspectul fizic. Îl puteți cumpăra din magazinele naturiste din toată ţara.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.