Pierde în greutate şi câştigă în sănătate!

journalistVara aduce mare, soare şi bineînţeles…frenezia dietelor de slăbit. Câte dorinţe, atâtea programe de slăbit: cu rezultate rapide, cu o limită de calorii, cu pierderi de kilograme zilnice şi nu numai. Din păcate, pe internet, o adolescentă va găsi mai multe sugestii pentru diete drastice, care promit o slăbire rapidă, decât sfaturi despre cum să slăbească sănătos, fără să apeleze la înfometare sau la dieta “răbdări prăjite”.

Adevărul rămâne însă, neschimbat: pentru a-şi asigura energia, indispensabilă mai ales în dietele de slăbire, organismul va avea întotdeauna nevoie de o alimentaţie bazată pe echilibru şi varietate. Prin contrast, restricţiile dietetice radicale se pot dovedi pe termen lung adevărate „bombe calorice” şi pot produce efectul yo-yo: slăbire bruscă, urmată de o nouă îngrăşare.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care se luptă cu surplusul de kilograme, afecţiunile adiacente acestuia, dar şi pentru a evita oscilaţiile nedorite de greutate, Ropharma a lansat Pagosten, un produs inovator, fără reacţii adverse, destinat managementului greutăţii corporale şi îmbunatăţirii metabolismului – „motorul” ce transforma caloriile în energie.

Multiplele beneficii şi modul inovator de acţiune, ce ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate mai mult timp, echilibrarea poftelor culinare excesive şi îmbunătăţirea modului de funcţionare a metabolismului, au transformat suplimentul alimentar Pagosten într-un adevărat aliat pentru siluetele vedetelor, dintre care şi Cristina Herea, frumoasă jurnalista şi prezentatoare de ştiri de la România TV.

„Nu pot spune că am fost niciodată o „fană” a dietelor de slăbit care promit schimbări peste noapte, mai ales că ştiu că scăderile bruşte sau oscilaţiile în greutate nu fac deloc bine organismului, nu sunt de durată şi pot duce la dereglări ale metabolismului. În plus, şi eu că multe dintre femei, m-am confruntat cu poftele de dulciuri, care parcă deveneau mai intense în timpul dietelor. Şi nu doar poftele de dulciuri, ci şi micile gustări dintre mese, de la care nu credeam că o să mă pot abţine curând. Tocmai de aceea, Pagosten a devenit o adevărată salvare pentru mine în lupta cu poftele alimentare şi cu kilogramele în plus. De când îl folosesc, pot spune că schimbările bune au venit de la sine şi în mod natural. Mănânc variat şi echilibrat, dar nu la fel de des că înainte, pentru că senzaţia de saţietate durează mai mult de-a lungul zilei şi poftele culinare nu mai sunt la fel de intense! Sunt foarte încântată de rezultate, mai ales că nu mi-a afectat nivelul de energie, din contră sunt chiar mai dinamică şi plină de vitalitate, iar metabolismul meu funcţionează la cote maxime! Sunt de părere că sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, chiar şi atunci când ne dorim să pierdem în greutate. Şi cel mai important este să-ţi limitezi apetitul, nu şi opţiunile alimentare! Pagosten, suplimentul Ropharma, le îmbină cu succes pe amândouă, nu are efecte secundare şi ajută la reducerea numărului de calorii. A devenit cu uşurinţă un aliat nu doar al siluetei, ci şi al sănătăţii mele!”, declară Cristina Herea.

Pagosten reprezintă o combinaţie inovativa a două componente active: penta-acetil-glucoza şi inulina. Penta-acetil-glucoza constituie o formă uşor administrabila de acid acetic (oţet). Acesta este un remediu vechi şi recunoscut în curele de slăbire, prin scăderea nivelului de zahăr din sânge, reducerea apetitului şi menţinerea unei senzaţii de saţietate prelungite. În plus, studiile au demonstrat că oţetul aduce beneficii suplimentare corpului, prin scăderea nivelului colesterolului rău şi creşterea celui bun.

Cel de-al doilea ingredient, inulina, este o fibră solubilă utilă în curele de slăbire datorită senzaţiei de saţietate pe care o determina, fără a creşte nivelul de zahăr din sânge sau a mări numărul de calorii. Un alt beneficiu pe care inulina îl aduce organismului se reflectă asupra sănătăţii intestinului, datorită proprietăţilor sale prebiotice, favorizând dezvoltarea bacteriilor bune şi deci, contribuind la un bun tranzit intestinal şi prevenirea bolilor digestive.
De asemenea, cercetările au demonstrat că 6 g de inulina au aceeaşi capacitate de supresie a poftei de mâncare cu echivalentul a 260 calorii. Totodată, inulina stimulează absorbţia calciului, reduce concentraţia glucozei în sânge şi îmbunătăţeşte metabolismul.

Pagosten, suplimentul alimentar Ropharma poate fi administrat cu 30 de minute înainte de mese, 3-6 comprimate/zi fracţionate în 3 doze sau în funcţie de greutatea corporală. În general, o cură durează până la 3 luni, urmată de o pauză de o lună, apoi administrarea se poate relua. Durata curelor se stabileşte diferenţiat, în funcţie de greutatea corporală. Pagosten este disponibil în farmaciile din toată ţara şi online pe www.ropharma-healthcare.ro la preţul de 32,96 lei.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.