MARIA MORELLI. The Way I Feel

Maria Morelli debutează discografic pe piața muzicală românească cu albumul ”The Way I Feel”. Acesta conține nouă piese, în limbile italiană și engleză, compuse special pentru artistă de renumitul compozitor italian Francesco Colasanto, într-un stil pop, melodios și pozitiv, potrivit pentru zilele calde și frumoase de vară.

Pentru înregistrarea albumului, Maria Morelli a făcut naveta între Brașov și Napoli, acolo unde se află studioul Classic Studio Angri, timp de câteva luni de zile din (decembrie 2013 și până în aprilie 2014). A avut astfel ocazia să lucreze sub directa îndrumare a compozitorului Francesco Colasanto, pe care l-a cunoscut în martie 2013, la festivalul internațional de muzică ”The Way to The Stars”, de la Sankt Petersburg. A rezultat un produs original, diferit de ceea ce există în acest moment în peisajul muzical autohton, masterizat la Londra.

”Dincolo de calitățile vocale incontestabile, cred că Maria cucerește publicul prin simpla ei prezență, prin zâmbetul luminos,” spune Francesco Colasanto. ”Șase dintre piesele de pe album sunt compuse special pentru Maria. Celelalte trei erau deja scrise însă am considerat că i se potrivesc foarte bine.”

Lansarea oficială a albumului ”The Way I Feel” a avut loc în luna iunie la Brașov, în cadrul unui eveniment la care au participat fani ai cântăreței dar și personalități din lumea artistică precum Andrei Kerestely, Alexandra Velniciuc, Francesco Colasanto. Maria Morelli a interpretat live cele nouă piese incluse pe album, fiind acompaniată de un band format din muzicienii italieni cu care a înregistrat albumul, dirijat de Valentin Munteanu, directorul Festivalului Gaudeamus.

”Maria Morelli este o cântăreață cu potențial, care promite și care are tot ce îi trebuie pentru a ajunge foarte sus,” a declarat după încheierea recitalului compozitorul Andrei Kerestely. ”Mi-ar face plăcere să colaborăm pe viitor.”

Maria Morelli are 21 de ani și este originară din Brașov. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie iar în adolescență a început să urmeze cursuri de canto, să suțină recitaluri și să participe la festivaluri internaționale de interpretare. Apariția pe piață a LP-ului “The Way I Feel” a fost precedată de lansarea single-ului ”Il Mio Perdono” (martie 2014) și a videoclipului piesei ”Piu in alto” (filmat în Amalfi, Italia). Albumul “The Way I Feel” se poate achiziţiona de la librăria St. O.Iosif din Braşov şi online de pe site-ul www.libris.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.