Kanye West. Spotul adidas 2014 pentru Cupa Mondială din Brazilia

Kanye West, cântărețul de renume mondial și-a pus semătura pe cel mai recent proiect dezvoltat împreună cu adidas.

Noua piesă a lui Kanye West este coloana sonoră a spotului adidas. “Leo Messi’s World Cup Dream” (Cupa Mondială în visul lui Leo Messi) este clipul publicitar special creat pentru Cupa Mondială de Fotbal din Brazilia.

“Leo Messi’s World Cup Dream” animat de ritmurile lui Kanye a debutat în pauza dintre reprizele meciului de finală a campionatului UEFA Champions League Final de pe data de 24 mai. Spotul semnat de regizorul filmului City of God, Fernando Meirelles și de Cassiano Prado are ca protagonişti jucători de renume mondial, precum Messi și face parte din campania adidas‘ #allin or nothing’ dedicată Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia.

Tom Ramsden, Global Brand Marketing Director în cadrul adidas football, afirmă: “Campania “all in or nothing” demonstrează că pe teren meciul se rezumă la curajul de a risca totul și de a da totul pentru pasiunea care ne impune să nu acceptăm nimic altceva decât victoria. Această mentalitate care se regăsește și în melodia lui Kanye reflectă perfect noțiunea de “all in or nothing”. Atât Kanye cât și adidas se remarcă prin leadership, iar acest lucru subliniază un parteneriat perfect.”

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.