Nicolae Voiculeţ cumpărat la licitaţie

MasqueradeSâmbătă 10 mai, la Castelul Cantacuzino din Buşteni, a avut loc balul de caritate “Masquerade” organizat de Hospice, Casa Speranţei. Cu această ocazie, artistul Nicolae Voiculeţ, Ambasadorul Turismului Românesc, a lansat seria de concerte “România, din inima ta”, cu susținerea Fundației Mircea Eugen Burada și a Fundației pentru o Românie Modernă.

Muzicianul Nicolae Voiculeț, a scos la licitație un concert pentru copii unui orfelinat, din Chișinău. Recitalul a fost cumpărat de Fundația pentru o Românie Modernă, reprezentată de Răsvan Toader, în calitate de Președinte.

La eveniment, au luat parte peste 100 de invitați, personalități din lumea artistică și oameni de afaceri, printre care și Prințesa Marina Sturdza, invitată special.

“Voi aduce zâmbetul și speranța pe chipul și în sufletele copiilor, rămași ai nimănui, doar în grija lui Dumnezeu. Fiecare sunet va fi o lacrimă de bucurie și o alinare. Voi merge la Chișinău să cânt orfanilor pentru că ei sunt și copii mei. Mama lor este România iar tatăl, Dumnezeu.” Nicolae Voiculet

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.