Daniela Nane, o mamică fericită!

mother and sonActriţă şi mamă, (sau poate) mamă şi actriţă – iată roluri care îi umplu inima Danielei Nane cu multă primavară şi poftă de viaţă! Dovada e cât se poate de simplă – zâmbetul luminos de pe chip şi emoţia din glas atunci când vorbeste despre fiecare personaj pe care îl joacă, fie acasă sau pe scenă.

În calitate de mamă de băiat, Daniela Nane este o rasfăţată. Codrin, fiul ei de aproape 14 ani, o surprinde cu fel şi fel de surprize care îi fac sufletul să înflorească de fericire. Una dintre cele mai proaspete bucurii puse la cale de Codrin este cadoul oferit de ziua ei, un parfum cu iz de prăjitură.

Da, da, se pare că isteţul Codrin a intrat într-un magazin cu produse 100% naturale şi a luat la analizat toate parfumurile de pe raft. Şi ce aromă mai potrivită putea să aleagă pentru mama sa dacă nu cea de vanilie şi caramel? Impresionată şi totodată amuzată, Daniela Nane recunoaşte: “Miros ca o prăjitură, dar ce să fac? Mă dau cu el, că e de la copil! Mi se spune «Doamna cu vanilia»”.

Cu siguranţă, urmează noi surprize, doar se apropie 8 Martie! Daniela încă nu ştie ce i se pregăteşte, însă bănuieşte că va fi ceva la fel de copleşitor, de vreme ce Codrin mustăceşte când aduce vorba despre sărbătoarea dedicată femeilor şi, în special mamelor, de pe întreaga planetă.

Daniela Nane e fericită când îşi vede puiul crescând armonios, cu note mari la şcoală, cu prieteni mereu în preajmă, cu pasiuni sănătoase şi ambiţie de om mare. Codrin face parte din echipa de scrimă de la Dinamo şi e bucuros când îşi face mama mândră de rezultatele lui.

Şi mai încântător este faptul că însuşi Codrin se arată mândru de mama lui. Drept urmare, a “solicitat” bilete la spectacolul Danielei din 6 martie, pe care vrea să-l vizioneze alături de mai mulţi colegi şi colege. Câte bilete? Pai, “vreo sută”, a zis! În săptămâna “Şcoala Altfel”, Daniela Nane va juca în “O noapte furtunoasă”, iar copiii studiază Caragiale la orele de limba română şi vor fi încântaţi să-i vadă în savuroasă montare pe Magda Catone, Doru Ana, Mircea Rusu, Vlad Logigan, Andrei Mateiu, Vlad Corbeanu şi, evident, pe “mama lui Codrin”.

În luna martie, o puteţi vedea pe talentată actriţă a Teatrului Bulandra performând în spectacole de excepţie. Pe 8 martie, Daniela Nane va fi în Slatina cu un recital de poezie de dragoste, “Petale de dor”. Pe 11 martie, va fi la Filarmonica din Ploieşti împreună cu pianista Ioana Maria Lupaşcu. Pe 6 şi pe 22 martie, va juca în celebra montare cu “O noapte furtunoasă”, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, iar pe 26 martie va juca excelentă comedie “Black & White”, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. Biletele sunt disponibile pe www.grandcinema&more.ro sau www.bilet.ro şi www.myticket.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.