Stand up comedy cu vedete TV: BORDEA & VĂNCICĂ

stand up comedySerile de stand up comedy continuă la Hard Rock Cafe cu vedete de primă mână: BORDEA şi VĂNCICĂ, două staruri ce fac senzaţie pe platourile TV, vin în premieră la Hard Rock Cafe pe 28 ianuarie, pentru o repriză de umor molipsitor.

Hazliu şi imprevizibil, „păcătosul” Cătălin BORDEA, este o piesă de bază în cadrul echipei emisiunii „Un show păcătos.” De formaţie actor, BORDEA şi-a descoperit veleităţile de comediant în urmă cu 10 ani şi se manifestă cu plăcere în acest segment, din pasiune pentru libertatea de exprimare şi caracterul spontan al genului.

Adrian VĂNCICĂ a devenit foarte cunoscut graţie personajului Celentano din serialul românesc de comedie Las Fierbinţi. Registrul interpretativ al actorului este însă mult mai amplu mergând de la apariţiile pe scena teatrului Nottara până la roluri în filme de lung metraj precum „Hârtia va fi albastră” sau „Amintiri din epoca de aur”.

Cei doi super eroi ai comediei vin pe 28 ianuarie în Hard Rock Cafe înarmaţi cu cele mai tari sketch-uri şi cele mai hazoase replici. Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe şi online pe www.iabilet.ro, la pretul de 50 lei (în faţa scenei) şi 35 lei (în sală).

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.