Pinocchio şi Lampa lui Alladin puse în scenă de Teatrul de Animaţie Ţăndărică la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City, continuă să găzduiască și în 2014 piesele de teatru atât de îndrăgite de copii, puse în scenă de Teatrul de Animație Țăndărică. În acest weekend, două personaje de referință vor stârni curiozitatea și entuziasmul celor mici: Pinocchio şi Alladin.

theatre for children PinocchioPovestea păpușii de lemn Pinocchio, extrem de iubită de copiii din întreaga lume, este jucată într-o manieră modernă, extrem de captivantă sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 11.00.

În Pinocchio ni se povestește despre Gepetto, un tâmplar dintr-un mic orășel italian, care găsește într-o bună zi o buturugă năzdrăvană, din care cioplește o păpușă de lemn ce prinde viață și pe care o botează Pinocchio.

Așa începe povestea lui Pinocchio, care trece printr-o mulţime de peripeții, din care învață ce înseamnă să fii bun și ascultător. Drept recompensă, „Zâna cea Bună” îl va transforma într-un băiețel adevărat.

În această nouă versiune, animația digitală ocupă un rol important în cursul acțiunii, îmbinându-se perfect cu jocul la vedere al actorilor, cu păpușile mari, măștile și costumele sugestive.

Lampa lui AlladinPiesa “Lampa lui Alladin”, a cărei poveste face parte din celebra antologie O mie și una de nopți – cel mai vechi manuscris arab, urmărește aventurile pline de haz ale lui Alladin și ale lămpii sale fermecate, ce are puterea să-i îndeplinească orice dorință.

Marionetele impresionante, decorurile superbe și efectele cu lumini de cuarț reprezintă noutatea ce îi vor captiva pe copii. Piesa va putea fi vizionată duminică, 19 ianuarie, de la ora 11.00.

Regia ambelor spectacole este semnată de Cristian Pepino, scenografia este asigurată de Cristina Pepino iar muzica compusă de Dan Bălan.

În continuarea acestei stagiuni, alături de Pinocchio și Lampa lui Alladin vor mai fi puse în scenă următoarele spectacole: Albă ca Zăpada, pe 25 ianuarie, Motanul Încălțat, pe 1 februarie, iar în data de 8 februarie, Punguța cu doi bani.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în următoarea perioadă poate fi găsit pe pagina www.grandcinemaandmore.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.