Lia Bugnar şi Marius Manole scapă de plictiseala amoroasă într-O piesă deşănţată

spectacol de teatru Cafe GodotTeatrul nu e o clădire încheie seria de cele mai populare spectacole scrise de Lia Bugnar cu spectacolul “O piesă deşănţată”, care se joacă joi, 19 decembrie, ora 22:00 la Godot Café, stada Blănari nr 14. Distrbuția spectacolului este formată din Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban şi Andrei Huţuleac. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnic între orele 12:00 și 19:00.

“Vă povesteam noi într-un articol anterior despre poveştile din treatrul Cafe Godot unde am întâlnit piese extrem de comice dar în acelasi timp cu un iz de dramatism şi un realism uneori atât de aproape de situaţiile de zi cu zi. Piesa care se dorește a fi deşănţată de fapt aduce în fața publicului două tipologii de cupluri ce vor să iasă din banalitate şi rutina unei vieţi cotidiene însă caracterul lor “inocent” le pune mici piedici.

Având în vedere că tema principală se învârte în jurul curiozității a două cupluri de a experimenta noi senzaţii și curiozităţi sexuale de swingers, piesa dă dovadă de un bun gust şi o decenţă la care iniţial nu te aştepţi. Radu Iacoban alături de Lia Bugnar alcătuiesc un cuplu banal, o arhitectă şi un traducător a căror viaţă intimă nu este lipsită de probleme prin prisma unui soş mult prea dotat. În acelaşi timp, un alt cuplu ”defect” îl constituie Marius Manole alături de Ilinca Manolache, tineri căsătoriţi dar care nu au reuşit să treacă peste pudoarea de a-şi consuma relaţia. Ambele cupluri caută senzaţii tari însă niciunul nu este atât e pregătit pe cât susţine.

Sunt numeroase momente pline de umor şi haz când vine vorba de stângăciile celor patru sau momentul în care tandreţea celor 4 este întreruptă brusc de o “tentativă” de tâlhărie. În acelaşi timp, discuţiile personajelor în care se încearcă să se descopere problemele de cuplu şi motivele pentru care s-a ajuns în acel stadiu îţi dau un pic de gândit.

Publicul a gustat din plin toate momentele umoristice şi m-a bucurat să revad acel public pe care l-am întâlnit numai la Godot. Publicul căruia nu-i sună telefonul în timpul unei reprezentaţii, care respectă regulile cerute şi mai ales respectă oamenii de pe scenă. Poate în timp şi publicul ce merge la sălile tradiţionale de teatru va învăţa noţiunea de respect faţă de actori.

Vă recomand cu căldură această piesă pe care cu siguranţă o veţi savura din plin. Mergeţi cu mintea şi inima deschisă către un subiect considerat tabu şi veţi avea o oră jumate de hohote de râs. Este “O piesă care chiar e deşănţată, deşi toate personajele sunt pure ca omătul.” aşa cum declară Lia Bugnar.” (Oana Duma, Foreverfolk)

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.