Moş Crăciun a poposit cu sacul de cadouri în farmaciile Centrofarm

Mos CraciunLuna decembrie este plină de dorinţe, surprize şi bucurie. Centrofarm doreşte să îţi ofere şi mai multe momente speciale în această perioadă şi te invită în farmacii ca să-l întâlneşti pe Moş Crăciun şi să afli mai multe despre ofertele şi promoţiile de sărbători. În 13-15 decembrie şi 20-22 decembrie, începând cu ora 16.00, vino împreună cu cel mic într-una dintre cele 10 farmacii Centrofarm din ţară, în care Moș Crăciun a poposit, și bucură-te şi mai mult de magia sărbătorilor de iarnă.

Într-un decor special amenajat în faţa farmaciilor Centrofarm, Moş Crăciun îi aşteaptă pe toţi copiii în vizită, pentru a afla de la aceştia ce îşi doresc să primească în dar şi pentru le oferi unul dintre cadourile aflate în „Sertarul cu surprize”. În acest timp, părinţii au posibilitatea să servească un ceai cald pregătit în farmacie şi să descopere broşura cu ofertele de sărbători din cadrul campaniei „Magie albă”, precum şi alte produse pe care le pot oferi cadou celor dragi.

În plus, copiii vor avea posibilitatea să îi scrie Moşului o scrisoare, în care să îi spună ce cadouri şi-ar dori să primească anul acesta de la el. Această scrisoare va ajunge în cutia cu scrisori, iar ulterior, fiecare părinte o va putea recupera. La final, Crăciuniţa îl va invita pe cel mic în farmacie şi îl va conduce la „Sertarul cu surprize” de unde acesta va putea să îşi aleagă o jucărie cadou.

Simte din plin spiritul sărbătorilor de iarnă şi vizitează-l pe Moş Crăciun într-una dintre farmaciile Centrofarm din următoarele mall-uri din ţară: Afi Cotroceni, Bucureşti; Băneasa Shopping City, Bucureşti; Vitanis Shopping Center, Bucureşti; Iris Titan Shopping Center (lângă Auchan), Bucureşti; Arena Mall, Bacău; City Park Mall, Constanţa; Shopping City, Succeava; Gold Plaza, Baia Mare; Shopping City, Sibiu; Auchan, Târgu Mureş. Moș Crăciun se va afla acolo pentru cei mici în perioada 13-15 decembrie şi 20-22 decembrie, începând cu ora 16.00.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.