Turneul naţional REGAL VIENEZ începe astăzi!

orchestraSpectacolul REGAL VIENEZ porneşte astăzi într-un nou turneu, pe meleagurile româneşti. Evenimentul ce aduce sărbătorile în paşi de vals, de mai bine de un deceniu, va trece anul acesta prin 20 de oraşe şi va încălzi inimile spectatorilor cu îndrăgitele acorduri ale lui Strauss, dar şi cu alte secvenţe muzicale bine cunoscute.

Dacă vreţi să luaţi parte la un spectacol absolut, la care ţinuta de gală a muzicienilor este întregită de instrumente accesorizate cu… papion, iar valsul clasic alternează cu îndrăzneţul French can-can nu pierdeţi REGALUL VIENEZ!

Programul turneului este următorul:

9 decembrie – Bârlad – Teatrul V I Popa
10 decembrie – Brăila – Teatrul Maria Filotti
11 decembrie – Galaţi – Teatrul Fani Tardini
12 decembrie – Tulcea – Teatrul Jean Bart
13 decembrie – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor
14 decembrie – Buzău – Sala Consiliului Judeţean
15 decembrie – Călăraşi – Sala Consiliului Judeţean
16 decembrie – Târgovişte – Casa de Cultură a Sindicatelor
17 decembrie – Giurgiu – Teatrul Valah
18 decembrie – Bucureşti – Palatul Naţional al Copiilor
19 decembrie – Ploieşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
20 decembrie – Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
21 decembrie – Câmpulung Muscel – Casa De Cultură a Sindicatelor
22 decembrie – Braşov – Sala Reduta
23 decembrie – Iaşi – Sala Operei Naţionale
24 decembrie – Focşani – Teatrul Pastia
25 decembrie – Paşcani – Casa de Cultura
26 decembrie – Piatra Neamţ – Casa De Cultură a Sindicatelor
27 decembrie – Roman – Casa De Cultură a Sindicatelor
28 decembrie – Suceava – Casa De Cultură a Sindicatelor

Biletele pentru turneul naţional sunt disponibile la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro

REGALUL VIENEZ va fi insufleţit de vocea vibrantă a Marinei Raddis – Prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău, iar împreună cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi în țara noastră binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.

EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg revine de mai bine de un deceniu în ţara noastră. Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Rachenko din Moscova, orchestra internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă va întreprinde un turneu în marile oraşe europene.

REGALUL VIENEZ este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinară a reprezentaţiei, orchestra cucereşte spectatorii, care se transformă în parte activă a showului, animând cu aplauze furtunoase evoluţia spectacolului.

Dirijorul Daniil Zaharov explică: “publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmplă adesea ca spectatorii să fie cei care dictează tempoul spectacolului, eu nefăcând altceva decât să duc mai departe spre orchestră indiciile lor.”

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.