Vedetele adoră bijuteriile Hello Kitty

bijuterii pisici

Când îţi doreşti un look ingenuu și tineresc, nu există accesorii mai potrivite decât bijuteriile colorate și adorabile de la Hello Kitty! O dovedește popularitatea de care se bucură acest brand cu tradiție în rândul vedetelor de prim rang din showbiz-ul internațional. De la mai tinerele Rihanna, Katy Perry și Miley Cyrus, până la “veteranele” Cameron Diaz, Jessica Alba sau Tori Spelling, vedetele se lasă cucerite la orice vârstă de drăgălășenia bijuteriilor Hello Kitty, care prin finețea designului și strălucirea lor discretă transformă orice ținută într-una fresh, trendy, cool. Iată câteva exemple:

Cercei Hello Kitty pentru un look glam
Paris Hilton este o fană înrăita a produselor Hello Kitty și nu de puține ori poartă simpaticele pisicute simultan, atât ca cercei, cât și la gât. Poți avea și tu un look glam à la Paris Hilton dacă alegi un medalion Hello Kitty bătut cu pietricele strălucitoare sau o pereche de cercei negri cu lanț și fundiță roz. Aceștia din urmă se vor potrivi la orice haine ai alege, oricat de colorate!

Colier cu pietricele Hello Kitty pentru un look inocent senzual
Fostul model Kimora Lee Simmons ne arată cum un colier Hello Kitty cu pietricele strălucitoare ne poate pune în valoare decolteul. Nu ai nevoie de topuri sofisticate, doar de unul simplu într-o singură culoare, care să evidențieze strălucirea colierului Hello Kitty. În plus, fundița colorată de pe medalion este un detaliu chic, de o finețe aparte.

Inel Hello Kitty pentru un look tineresc
Un inel statement Hello Kitty, fie că e colorat, negru sau strălucitor, este ușor de integrat într-o ținută relaxată, adolescentină. Ia exemplu de la tânăra actriță Miranda Cosgrove și asortează-ți manichiura la stilul jucăuș Hello Kitty, desenând pe unghii fundițe și floricele roz sau deja celebrul chip al pisicuței Hello Kitty. Simplu și de efect!

Vino in magazinele Sanrio Hello Kitty și descoperă cele mai drăgălașe bijuterii cu care să-ți completezi look-ul de vedetă! O mulțime de coliere, cercei, brățări, broșe și inele te așteaptă în magazinele Sanrio Hello Kitty din AFI Palace Cotroceni București și din AFI Palace Ploiești, precum și online, pe www.mykitty.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.