Lanţul de brutării Paul atinge 10 locaţii cu deschiderea Paul Romană şi Paul Promenada

Paul RomanaClienţii Paul sunt aşteptaţi într-o nouă brutărie situată în centrul Bucureştiului, în Piaţa Romană. Locaţia are acces stradal şi este construită în acelaşi stil clasic şi primitor specific brandului. Cu o suprafaţă totală de 150 mp, Paul Romană este a opta brutărie din Bucureşti şi a noua din ţară.

A 10-a locaţie Paul se va deschide tot săptămâna aceasta, pe 17 octombrie în Mall Promenada şi va avea o suprafaţă de 224 mp, incluzând brutăria, terasa exterioară şi terasa interioară.

„Am ales Piaţa Romană deoarece este una dintre principale zone ale Bucureştiului, cu un trafic pietonal intens, un mare centru universitar şi o zonă rezidenţială importantă,” explică Monica Douglas, Marketing Director Paul.

„Cu noua brutărie Paul Romană, clienţii pot avea acces uşor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai bună calitate, servite pe loc sau la pachet. Următorul pas pe care îl vom face în demersul nostru de a veni mai aproape de consumatorii noştri va fi inaugurarea celei de-a 10-a brutării Paul, şi anume în Mall Promenada, săptămâna aceasta. Astfel, vom atinge obiectivul de dezvoltare pe care ni l-am propus pentru acest an şi vom avea 10 brutării Paul în România”, a adăugat Monica Douglas.

Consumatorii Paul sunt aşteptaţi în noua brutărie Paul Romană pe Bulevardul Gheorghe Magheru nr. 28 – 30, de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 22:00 şi duminică între 10:00 – 22:00.

Începând cu 17 octombrie, clienţii sunt de asemenea aşteptaţi în Mall Promenada, la intrarea principală dinspre Calea Floreasca, între 07:00 – 23:00, pentru a se răsfăţa cu produsele Paul şi a se relaxa într-o atmosferă franţuzească ce caracterizează brutăriile Paul.

Odată cu aceste două brutării, Paul a creat peste 50 de noi locuri de muncă.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.