GALA ESTETICA AWARDS 2013

Gala Estetica Awards 2013În ziua de vineri, 27 septembrie 2013, orele 18.30, la Romexpo – Sala Titulescu, Estetica România & Republica Moldova, deținută de S.C. INGO TRADE INTERNATIONAL S.R.L., găzduiește cea de-a 5-a ediție a Galei decernării premiilor concursului ESTETICA pentru câștigătorii celor 5 categorii din concurs, precum și petrecerea de aniversare a 6 ani de existență a Revistei ESTETICA ROMANIA & REPUBLICA MOLDOVA.

Eveniment deja cu tradiție în domeniul beauty din România, GALA ESTETICA AWARDS se bucură atât de o participare numeroasă a hairstiliștilor și make-up artiștilor, cât și de o deosebită implicare a publicului la votarea favoriților.

Cele 46 de lucrări nominalizate beneficiază de expunere în cadrul târgului Cosmetics Beauty Hair ce are loc în perioada 27-29 septembrie 2013, la Romexpo.

Lucian Miess, publisher Estetica Romania & Republica Moldova, despre ESTETICA AWARDS: “Credem că acest concurs are un aport enorm la dezvoltarea industriei în care ne aflăm, la promovarea saloanelor, a stiliștilor, crescându-le astfel renumele, clientela și, firesc, încasările.”

Gala de decernare a premiilor Estetica Awards îi aduce în scena pe cei 15 mari câștigători ai celor 5 categorii: Tunsoare, Culoare, Avangardă, Comercial și Machiaj.

În cadrul Galei, ne vor încânta cu momente artistice:

– Designerul Mirela Fraser, Creative Director al brandului “Fe[Male]”, ce își prezintă cea mai recentă colecție.
Fe[Male] reprezintă o lume a asocierilor neașteptate, un mozaic al stilurilor, unde formele geometrice se îmbină cu eleganța, iar piesele casual cu cele extravagante. Mirela a ocupat diferite poziții în lumea modei: designer de tipare, stilist și designer de costume timp de mai mulți ani. Unicitatea creațiilor Fe[Male] constă în abordarea unui stil pur geometric, în care totul se bazează pe decupaje și detalii 3D adăugate formelor aparent simple.

– Echipa Artistică Beauty One și invitații speciali Farouk Systems USA care prezintă un show de coafură.

Sponsorii ediției Estetica Awards 2013, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț și Industrie a României: Wella Professionals, Melkior, Diva Professional Styling, CHI, Label.M, Fudge, Skeyndor, L’Oreal Professionnel, Matrix, Biolage, Universul Dalles GO.

Locația evenimentului este Sala Titulescu din cadrul Complexului Romexpo. Accesul se face: pietonal pe porțile A și B și auto pe porțile B și E.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.