Glacé de Plaisir

Plaisir glacePaul România introduce Glacé de Plaisir, o nouă gamă de îngheţate şi sorbeturi. Acestea sunt preparate artizanal, cu ingrediente naturale şi de cea mai bună calitate, după reţete special concepute pentru Paul. Gama Glacé de Plaisir conţine 4 arome delicioase de îngheţată – vanilie de Madagascar, ciocolată neagră, alune de Piemonte şi macarons – şi 2 arome răcoritoare de sorbet – zmeură şi lămâie.

„Când am creat gama Glacé de Plaisir am plecat de la două arome de bază, vanilie şi ciocolată, fiecare cu acel plus de rafinament care se regăsește întotdeauna în produsele Paul. Vanilia pe care o folosim este de Madagascar, iar ciocolata este neagră, foarte fină, conferind textură și cremozitate înghețatei. Pe lângă acestea, gama mai include înghețata cu alune de Piemonte dar și speciala aromă Macarons, unul dintre deserturile simbol de la Paul. Sorbeturile gamei sunt realizate din fructe, sunt 100% naturale, fiind o opțiune foarte bună în cazul în care ne dorim un desert, răcoritor, dar și cu mai puține calorii”, a declarat Monica Douglas, Marketing Director Paul România.

Îngheţatele şi sorbeturile din gama Glacé de Plaisir sunt disponibile în brutăriile Paul din Bucureşti: Paul Băneasa, Paul Afi Cotroceni, Paul Dorobanţi şi Paul Universitate.

Despre Paul
Brutărie și patiserie franțuzească de familie din 1889, Paul reprezintă un simbol al French art de vivre. Anul acesta brandul Paul împlineşte 5 ani de prezenţă românească pe segmentul premium al patiseriilor şi brutăriilor. Identitatea Paul, Maison de Qualite, este definită de produsele de calitate cu un gust foarte bogat, savuros, alături de locaţiile călduroase, intime, în care se regăseşte atmosfera tipic franţuzească.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.