Lansare Limoncello la Cucina
În data de 9 aprilie 2013, la restaurantul Noblesse, Iceburg Distribuţie va lansa pe piaţa românească Limoncello la Cucina, un produs realizat de Vinalcool SA Giurgiu, după o reţetă italiană. Denumirea produsului a fost inspirată de varietatea de întrebuinţări în bucătărie a lichiorului limoncello.
Lichiorul de lămâie denumit limoncello, de regulă, este considerat un digestiv, adică se consumă simplu după cină sau o masă copioasă. Dar acesta poate fi utilizat atât în preparate culinare, cât şi la prepararea de cocktailuri.
Originar din Italia, realizat din lămâi Sorrento sau Sfusato, limoncello a fost folosit în bucătăria italiană la prepararea unor reţete de mâncare, precum Riso al Limone.
Pentru obţinerea produsului Limoncello la Cucina au fost utilizate ingrediente naturale de provenienţă Italia, fiind creat după o reţetă tradiţională a unui maestru preparator cu o experienţă de peste 50 de ani în industria băuturilor alcoolice. Producţia acestei băuturi este realizată la standarde europene după managementul calităţii HACCP, iar materiile prime şi ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.
Despre Iceburg Distribuţie
Înfiinţată în anul 2003, compania Iceburg Distribuţie este unic distrbuitor al producătorului de băuturilor alcoolice SC VINALCOOL S.A. Giurgiu. Operând cu o flotă impresionantă, un departament logistic amplu şi o echipă de vânzări profesionistă, Iceburg şi-a extins afacerea la nivel naţional.
Compania şi-a propus să dezvolte o varietate de produse pentru sectorul HoReCa şi consumatorii casnici, prin importul de produse în exclusivitate, precum Vergnano Caffe, Distilleria Bottega, Casa Vinicola Casetta, Ciocolata Amedei, Vodka Iceberg, Vodka Xellent şi distribuţia băuturilor alcoolice produse de Vinalcool Giurgiu.