MORANDI. Everytime we Touch

„Everytime we touch, I get this feeling…“ răsună deja pe majoritatea posturilor de radio naționale și internaționale, deopotriva.

Pentru că iubirea îi inspiră mereu pe cei doi artiști, versurile piesei Everytime we touch au fost transpuse în imagini cu ajutorul regizorului Iulian Moga.

Videoclipul spune povestea a șapte cupluri diferite ca tipologie, prin imagini puternice și emoționante: dans, tinerețe, batrânețe, pasiune, regăsire și dragoste eternă.

Iubirea este văzută ca o eliberare dintr-o existență singuratică și lipsită de sens, spun cei doi artiști ai trupei Morandi.

Filmările videoclipului au avut loc în luna februarie în București și în Los Angeles. S-a lucrat în paralel cu două echipe: Randi a filmat la București, in timp ce Marius Moga a filmat în SUA, la Los Angeles, acolo unde se află pentru decernarea premiilor Grammy.

Cu trei albume de succes și numeroase distincții internaționale primite în cei 8 ani de activitate, MORANDI a ținut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atât locale cât și internaționale, cu hit-uri precum Love Me, Beijo Uh-La-La, Falling Asleep, Angels sau Save Me. După 2 ani de pauză, în care s-au concentrat asupra concertelor în afara țării și a muncii în studio, Randi și Marius Moga au revenit în forță cu un nou single și își propun să recucerească topurile muzicale cu proiectul lor de suflet.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.