Păstrăv somonat la grătar

Salmon recipeAuthor: DeeA

Ingrediente: 2 păstrăvi somonaţi (1 kg), capere, 1 legătură ceapă verde, zeamă de lămâie, ulei de masline, sare, boabe de piper verde

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală peştii, după care se îndepărtează capul şi coada (vor fi bune pentru un borş de peşte!). Tăiem păstrăvii în bucăţi late de 4 degete, le presărăm cu sare şi cu zeamă de lămâie. Vor fi ţinute astfel, acoperite, la frigider 1-2 ore înainte de preparare.

Se taie folia de aluminiu la mărimea potrivită pentru a cuprinde o bucată de peşte. Fiecare folie se unge cu ulei de măsline şi se aşază în interior bucata de peşte. Se adaugă ceapă tăiată fideluţă, capere şi boabe de piper verde după gust.

Se impachetează bine fiecare bucată de păstrăv şi se aşază pe grătarul încins. Se lasă 8 minute pe o parte şi 8 minute pe partea cealaltă.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2015 Blow.ro. All Rights Reserved.