REGAL VIENEZ – feerie de iarnă pe 24 decembrie la Teatrul Naţional din Bucureşti

Spectacol de Sarbatori la TNBSpectacolul REGALUL VIENEZ, adevărată feerie de iarnă, ajunge în România pentru al zecelea an consecutiv, oferind publicului o experienţă muzicală de elită, prin intermediul prestigioasei „EASTERN ROYAL ORCHESTRA“ din Sankt Petersburg. Ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss fac să vibreze corzile subtile ale sufletului prin spectacolul extraordinar de Crăciun, găzduit pe 24 decembrie 2012, începând cu orele 19.00, de Teatrul Naţional din Bucureşti.

Vom asculta Strauss, ne vom lăsa purtaţi pe valurile „Dunării Albastre“, şi vom fi invăluiţi de celebrele valsuri vieneze, menite să aducă un plus de valoare operelor din secolele precedente.

Din cadrul orchestrei face parte binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii. Alături de orchestră, pe scenă va fi prezentă şi faimoasa soprana Marina Raddis – Prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău.

Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Negruzza din Moscova, orchestra internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă va întreprinde un turneu în marile oraşe europene. Spectacolul va ajunge şi în 10 oraşe din România, topind fiorii de gheaţă cu ritmuri muzicale de o frenezie şi o bună dispoziţie aparte.

Turneul naţional va cuprinde următoarele oraşe:
20 decembrie – BȂRLAD – Sala Teatrului
21 decembrie – TULCEA – Sala Teatrului
22 decembrie – CONSTANŢA – Casa de Cultură a Sindicatelor
23 decembrie – PLOIEŞTI – Casa de Cultură a Sindicatelor
24 decembrie – BUCUREŞTI – Teatrul Naţional
25 decembrie – BRAŞOV – Sala Reduta
26 decembrie – FOCŞANI – Sala Teatrului
27 decembrie – BACĂU – Casa de Cultură a Sindicatelor
28 decembrie – IAŞI – Teatrul Naţional
29 decembrie – BOTOŞANI – Sala Teatrului

Biletele pentru concertele din ţară se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol din fiecare oraş.

Biletele pentru concertul extraordinar găzduit de Teatrul Naţional sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro, BLT.ro şi Bilete.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.