Lora a spus DA într-o creaţie exclusivistă a magazinului Ivory!

Lora a spus daLora şi Dan Badea formează un cuplu excentric şi îndrăgit. Ei şi-au unit destinele luni, 23 iulie, în ziua in care cântăreaţa a împlinit 30 de ani.

“Visul meu de mică a fost sa mă mărit când împlinesc 30 de ani. Când Dan a aflat acest lucru nu l-a mai interesat că pica lunea şi s-a ocupat de tot”, a spus Lora, la Antena 1.

Lora a purtat o creaţie Sherri Hill, albă, baby doll, cu breteluţe garnisite cu cristale şi paiete argintii. Artista a strălucit ca o prinţesă, radiind de fericire.

Lora a venit la televizor în rochia de mireasă, chiar cu o oră înainte de petrecere, fiind invitata Simonei Gherghe în cadrul emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1.

Ceremonia a avut loc în Bucureşti, la un club cu piscină. Tortul miresei a fost surpriza serii din partea soţului, fiind în formă de scenă, prăjitura “cântând” o piesă de-a Lorei.

“Pe 7 octombrie va fi nunta, un eveniment pe care-l aşteptăm cu sufletul la gură şi pentru care ne-am pregătit. Sperăm să vină toţi cei care vor fi invitaţi. 7 octombrie reprezintă data în care noi doi am hotărât să formăm un cuplu.”, a marturisit Lora.

Despre IVORY (IDM ACTIV)

Magazin Ivory – cele mai frumoase colecţii de rochii de seară şi rochii de mireasă – reprezentant oficial al designerilor americani Sherri Hill, Jovani, Faviana!

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.