Mercedes-Benz celebrează excelenţa la TIFF 2012

Mercedes Benz clasa E• Pentru a cincea oară maşina oficială a festivalului, Mercedes-Benz conduce celebrităţile la TIFF 2012
• Mercedes-Benz oferă şi în acest an Premiul de Excelenţă în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania
• Un corespondent special Mercedes-Benz va afla ce înseamnă excelenţa pentru invitaţii TIFF 2012

Mercedes-Benz este, pentru al cincilea an consecutiv, între 1-10 iunie 2012, partenerul de încredere al Festivalului Internaţional de Film Transilvania, celebrând excelenţa şi demonstrând că talentul şi performanţa merită recunoaştere internaţională. Parteneriatul cu TIFF, devenit deja o tradiţie în România, reprezintă o continuare firească a pasiunii mărcii germane pentru excelenţă şi expresia dorinţei sale de a se implica în manifestaţiile artistice de calitate.

La cea de-a XI-a ediţie a TIFF, Mercedes-Benz va oferi, în cadrul Galei de închidere a festivalului din 9 iunie, Premiul de Excelenţă unei personalităţi de marcă pentru contribuţia deosebită adusă industriei de film din România. Încă din 2008, Mercedes-Benz a avut onoarea să recunoască şi să premieze talentul unor nume importante din cinematografia românească: maestrul Radu Beligan (2008), maestrul Mircea Albulescu (2009), maestrul Liviu Ciulei (2010), maestrul Lucian Pintilie (2011).

Implicarea Mercedes-Benz va aduce în acest an o componentă nouă, promovând încă o dată excelenţa prin realizarea unei serii interesante de interviuri cu invitaţii de renume ai evenimentului. Corespondentul special este Cristina Chipurici (Pyuric.ro), o prezenţă cunoscută în mediul online pentru blogul personal. Cristina va intervieva celebrităţile pentru a afla ce înseamnă pentru ei excelenţa şi va ţine la curent fanii de acasă cu noutăţile de pe covorul roşu.

Mercedes-Benz conduce celebrităţile la TIFF
Autoturismele Mercedes-Benz Clasa E vor conduce invitaţii la evenimentele TIFF, asigurându-le o experienţă premium completă. Printre numele mari care vor beneficia de calitatea germană, tehnologiile inovatoare şi confortul suprem marca Mercedes-Benz sunt membrii juriului de la ediţia 2012 a TIFF: Kjartan Sveinsson (membru al trupei Sigur Rós), Samuel Maoz (regizor), Mark Adams (critic de film), Ana Ularu (actriță), Mike Downey (producător şi CEO al companiei Film and Music Entertainment).

În plus, autovehiculele comerciale Vito şi Viano vor fi la dispoziţia invitaţilor pe tot parcursul festivalului.

Programul complet, precum şi detalii despre TIFF 2012 sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.tiff.ro.

Pornind de la promisiunea lui Gottlieb Daimler de a crea “The best or nothing”, Mercedes-Benz urmăreşte ca în orice demers să încurajeze performanţa şi rezultatele excelente. Parteneriatul dintre Mercedes-Benz şi TIFF reprezintă o iniţiativă Mercedes-Benz România, în cadrul programului său dedicat excelenţei: Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei. Acest proiect reuneşte o serie de evenimente şi acţiuni cu scopul de a promova şi susţine ideea de excelenţă (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei).

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center