Teatru şi Stand Up Comedy

Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va găzdui în luna mai o serie de spectacole, atât de teatru absurd, cât şi reprezentaţii de Stand Up Comedy. Piesa de teatru „Amedeu sau scapi de el cu greu”, de Eugene Ionesco, se joacă în fiecare zi de marţi, mai exact pe 8, 15, 22 şi 29 mai, de la ora 20:30. Spectacolele de Stand Up Comedy, din 7 şi 28 mai, vor fi susţinute de artişti români şi de invitaţi speciali din Marea Britanie.

„Amedeu sau scapi de el cu greu”, de Eugene Ionesco, aduce în scenă un trio formidabil: Nadine, Claudiu Bleonţ şi Marius Urzică. Ei au avut deja mai multe reprezentaţii la Grand Cinema Digiplex, iar publicul a fost încântat de punerea în scenă a piesei şi de prestaţia actorilor. Claudiu Bleonţ, Nadine şi Marius Urzică transpun spectatorii în mijlocul luptei existenţiale a unui cuplu, care încearcă să regenereze sentimentele de unitate şi echilibru din familie.

„Amedeu sau scapi de el cu greu” este o comedie nebună adusă în faţa publicului bucureştean, care are acum ocazia de a asista la teatrul absurd al lui Eugene Ionesco, într-o combinaţie excepţională de regie, coregrafie, decor şi distribuţie. Piesa este pusă în scenă de Andra Negulescu şi Claudiu Bleonţ. Elementul-surpriză al piesei este Marius Urzică, singurul campion olimpic al gimnasticii româneşti, care a acceptat provocarea de a cocheta cu lumea teatrului. În „Amedeu sau scapi de el cu greu”, el interpretează personajul care reflectă dragostea dintre Amedeu şi Madeleine.

Grand Cinema Digiplex a mai pregătit pentru iubitorii de umor două spectacole de Stand Up Comedy. Primul va avea loc pe 7 mai şi va fi susţinut de Teo, Vio şi Micutzu, unii dintre cei mai apreciaţi actori de Stand Up Comedy din România. Pe 28 mai, la Grand Cinema Digiplex săptămâna va începe cu o porţie bună de umor englezesc. Pe scenă vor urca Toby Muresianu, David Whitney şi Yanni Agisilaou.

Preţul unui bilet la Stand Up Comedy cu Teo, Vio şi Micutzu este de 35 de lei, iar biletele la show-ul actorilor din Marea Britanie şi la „Amedeu sau scapi de el cu greu” costă 55 de lei.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.