Detoxifiere de primăvară

Spring detoxAuthor: A.D.

Detoxifierea este deja binecunoscută ca armă extrem de simplă şi foarte eficientă pentru revitalizarea organismului.

Nu poate fi un efort prea mare să supravegheaţi măcar o zi pe săptămână ce mâncaţi. Acest lucru simplu va duce cu siguranţă la pierderea în greutate şi atunci, poate veţi simţi nevoia să-l faceţi mult mai des.

Curele de detoxifiere presupun eliminarea din corp a apei şi, odată cu aceasta, eliminarea normală a toxinelor care s-au acumulat în ţesuturi, articulaţii şi în general, în corpul nostru. O dată cu această cură se pierde şi din greutate, evident, dar de beneficii se pot bucura şi persoanele care suferă de constipaţie, boli cardiovasculare, diabet de tip II şi probleme dematologice.

Detoxifierea are efecte pozitive asupra circulaţiei sanguine şi activităţii cardiace, pielea se relaxează şi devine netedă, iar părul este mai strălucitor şi, desigur, pierderea în greutate, ne va face să arătăm mai tinere.

Ideal este să ţineţi o cură de detoxifiere pe bază de vegetale, în care puteţi alege între legume, fructe, orez şi cartofi. Încercaţi să mâncaţi numai când vă este foame, nu neapărat la orele de masa, si fără să faceţi excese (nu mâncaţi fără măsură, creierul va înregistra faptul că v-aţi hrănit la 20 de minute după terminarea mesei). Mâncaţi încet şi realizaţi porţii în farfurie, nu vă înfruptaţi de pe un platou.

Fiind primăvară puteţi alege produsele proaspete din piaţă şi salatele sunt acum la ordinea zilei, ca şi preparatele din legume.

Beţi apă, evitaţi apa minerală, bogată în carbohidraţi; ceaiul verde (1 cană pe zi) este şi el benefic, neîndulcit, desigur.

Încercaţi să vă odihniţi cât mai mult posibil şi să faceţi plimbări în aer liber, respirând controlat pentru eliberarea şi eliminarea toxinelor.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center