Atelier de colaj, origami şi decoraţiuni

Colaj, OrigamiDin 25 aprilie, Şcoala de Arte şi Maniere vă invită să participaţi la Atelierul de colaj, origami şi decoratiuni (6-13 ani), susţinut de Teodora Vărzaru, Preşedintele Uniunii Studenţilor de la Arte şi profesor de modelaj.

Colajul poate transmite cel mai bogat mesaj, deşi pare cea mai simplă tehnică de exprimare a talentului artistic.

Această tehnică poate deveni un prilej de sondare a propriei creativităţi şi pasiuni pentru artă, impulsionând experimentarea şi jocul constructiv.

Pe parcursul celor 5 ateliere vom folosi, pe lângă hârtie, şi materiale neconvenţionale, pe care nu le asociem cu ideea de colaj – plante uscate, mărgele, bucăţi de material textil.

Vom construi felicitări pentru cei dragi cu ajutorul hârtiei colorate, dar vom folosi şi obiecte din natură, care ne vor ajuta la crearea unui tablou minunat. Pe lângă diferitele seminţe şi plante uscate, vom învăţa să creăm forme din hârtie, folosindu-ne de celebra tehnică origami.

De asemenea, ne vom decora obiecte vestimentare şi vom construi păpuşi neconvenţionale din cârpă, prin intermediul tehnicii colajului şi a tehnicii compoziţiei proprii.

Lector: Teodora Vărzaru
Data începere: 25 aprilie 2012, ora 18:30
Număr ateliere: 5
Frecvenţa: săptămânal, miercuri
Vârsta: 6-13 ani
Cost: 225 de lei
Locaţie: Şcoala de Arte şi Maniere – Str Ştefan Mihăileanu, nr 28B, mezanin, ap 2
Înscriere la diana@victoriei.ro
Informaţii la 0735.863.845

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.