Bijuteriile Sabion au dat strălucire vedetelor la Gala Premiilor Gopo

jewelsSeara trecuta, 26 martie 2012, la cea de a şasea ediţie a Premiilor Gopo, actriţele nominalizate şi invitatele la eveniment au combinat ţinutele elegante cu accesorii pe măsură, oferite de Casa de Bijuterii Sabion. Valoarea bijuteriilor Sabion purtate în cadrul Galei a fost de peste 550.000 euro.

Fiind un eveniment de referinţî pentru industria cinematografică din România, Gala Premiilor Gopo a reprezentat un bun prilej de întâlnire pentru oamenii din lumea filmului, dar şi o ocazie pentru actriţe şi invitatele lor să îşi etaleze elegantele ţinute. Aceste ţinute deosebite au fost accesorizate cu bijuterii lucrate manual, bijutierii Sabion folosind 5.052 de diamante pentru realizarea lor.

Ada Condeescu, nominalizata la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol principal, a fost una dintre cele mai spectaculoase apariţii ale serii. Ea a ales o pereche de cercei Sabion, din aur rose de 18 karate în combinaţie cu diamante coniac. Nu mai puţin de 146 de diamante au fost bătute pe bijuteria aleasă de tânăra actriţă, preţul ei fiind de peste 11.000 euro.

Jojo, actriţa cunoscută atât pentru colaborarea sa cu grupul Divertis, cât şi pentru numeroase roluri în filme de succes precum Poker sau Ultimul corupt din România, şi-a făcut apariţia într-o ţinută retro extrem de apreciată, accesorizată cu o pereche de cercei cu diamante şi un inel, de asemenea, cu diamante.

Una dintre cele mai cunoscute vedete Acasă TV, Diana Dumitrescu, şi-a accesorizat ţinuta semnată Florentina Stoenescu cu un set de cercei şi inel cu diamante şi rhodium negru în formă de trandafiri. Bijuteriile alese au avut 994 de diamante în greutate de peste 9 carate şi o valoare care se apropie de 30.000 euro.

Vedeta Trustului PRO, Dana Rogoz, a adăugat la ţinuta sa nu mai puţin de 484 pe diamante purtate sub forma unei perechi de cercei şi a unui inel al cărui preţ depăşeşte suma de 12.500 euro.

Controversatul fashion editor Iulia Albu a purtat în seara decernării Premiilor Gopo cercei Sabion cu diamante în diverse forme. Bijuteria, realizată în aur alb de 18 karate are montate nu mai puţin de 142 de diamante, iar preţul său este de peste 36.000 de euro.

Actrita Ioana Blaj a mers şi ea pe clasicele diamante, purtând pe covorul roşu un inel din aur alb cu ametist şi diamante şi cercei cu diamante de aproape 6.000 euro.

De splendoarea şi strălucirea bijuteriilor Sabion a fost cucerită şi actriţa Gabriela Popescu care a purtat un inel cu safire şi o pereche de cercei tip lacrimă cu 210 diamante, din aur alb, în valoare de peste 12.500 euro.

Simona Stoicescu, actriţa nominalizată la secţiunea Cea mai buna actriţă în rol secundar şi-a nuanţat ţinuta cu un set de chihlimbar, inel, lănţişor cu pandant şi brăţară. A fost una dintre cele mai îndrăzneţe alegeri şi cu siguranţă a reprezentat pata de culoare a evenimentului.

Luiza Pârvu, regizoare nominalizată la categoria tânără speranţă, a ales să adauge vestimentaţiei sale un plus de eleganţă optând pentru un lănţisor cu pandant din onix negru, asortat cu cercei şi inel utilizând aceeaşi piatră naturală.

Actrita Irina Săulescu a purtat în seara de Gală un accesoriu cu un inel cu diamante princess.

Actrita Ozana Oancea Stana a optat tot pentru diamante, peste 250 de diamante într-un inel ţi o pereche de cercei din aur alb.

Actrita Rodica Lazăr a ales să poarte bijuterii de peste 6.000 euro într-un mic set chic din aur alb şi diamante.

Adina Alexandra Ursache, a ales ceva cu adevărat deosebit. Piatra lunii, în greutate totală de peste 42 de carate şi diamante. Preţul bijuteriei a fost de 13.800 euro.

Accesorizând actriţele şi invitatele lor, bijuteriile Sabion au oferit un plus de strălucire Galei Premiilor Gopo, fiind alături de câştigători şi nominalizaţi în drumul pe covorul roşu şi în lumina blitz-urilor.

Despre Sabion

Povestea brandului Sabion a început în 1998, când fondatorul companiei, Claudiu Bologa, provenind dintr-o familie care nu era străină de domeniul prelucrării bijuteriilor, a lansat această afacere de familie prin deschiderea a două magazine în Târgu Mureş. O mare parte din renumele pe care îl are astăzi Sabion se datorează bijutierilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Atelierelor de Creaţie din Târgu Mureş, care transformă, cu măiestrie, aurul, tantalul şi prietrele preţioase în bijuterii.

În prezent, Casa de Bijuterii Sabion deţine 14 magazine şi o galerie, în Cocor, locaţie care a fost aleasă cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial în cadrul competiţiei ARE Design Awards prezentată de Association for Retail Environments (ARE), care recompensează anual cele mai bune concepte în materie de design din domeniul retailului.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.